Címoldal

Szerdától kevesebbet kell fizetni a gázolajért

Szerdától kevesebbet kell fizetni a gázolajért

Csökkenti bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI. A gázolaj átlagára 358 forintra csökken, a benziné 347 forint marad.

Újabb árcsökkenés jön a benzinkutaknál

Újabb árcsökkenés jön a benzinkutaknál

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A csökkentéssel a benzin és a gázolaj átlagára is 323-324 forintra mérséklődik.

Ismét többet kell fizetni a benzinkutaknál

Ismét többet kell fizetni a benzinkutaknál

A múlt hét pénteken már emelkedett az üzemanyagok ára, mind a 95-ös benzin, mind a gázolaj bruttó 2-2 forinttal lett drágább. Szerdán további áremelés jött, a 95-ös benzin bruttó 3 forinttal, a gázolaj bruttó 4 forinttal lett drágább.

Újabb árcsökkenés a benzinkutaknál

Bruttó 2, illetve 3 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A mérsékléssel a benzin átlagára 404-405 forintra, a gázolajé pedig 408-409 forintra esik.

Tovább csökken az üzemanyagok ára

Bruttó 8-8 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Olcsóbb lesz a benzin szerdától

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi átlagárát szerdán a Mol, a gázolaj ára nem változik. A csökkentéssel a 95-ös benzin 427-428 forintba kerül, a gázolaj ára 429-430 forint marad. Legutóbb pénteken csökkent a benzin ára bruttó 3 forinttal, a gázolajé akkor sem változott.

Újabb áremelkedés a benzinkutakon

Újabb áremelkedés a benzinkutakon

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI hétfőn piaci forrásokból. Az emeléssel a 95-ös benzin literenkénti átlagára 432-433 forint lesz, a gázolajé 427-428 forint marad.