Címoldal

Szeged új díszpolgára Pintér SándorFotógalériával

Szeged új díszpolgára Pintér Sándor

A hagyományoknak megfelelően Szeged Napján díszközgyűlést tart a képviselőtestület, ahol új díszpolgárt avatnak és kitüntetéseket adnak át a városért sokat dolgozó és tevékenykedő szegedieknek. A közgyűlésről folyamatosan tudósítunk, tartsanak velünk.

Botka László: „Szeged a szabadság útját járja!”Fotógalériával

Botka László: „Szeged a szabadság útját járja!”

Ünnepi közgyűlésen emlékeztek meg pénteken délután a városháza előtt Szeged szabad királyi várossá válásának 297. évfordulójáról. Szeged napján díszpolgárt avattak és a város kiválóságait köszöntötték a Széchenyi téren. Ünnepi beszédet mondott Botka László polgármester.

Balogh Elemér Szeged új díszpolgáraFotógalériával

Balogh Elemér Szeged új díszpolgára

A város napján Botka László átadta a díszpolgári címet, a Pro Urbe-díjakat, a Szegedért Emlékérmeket valamint a Szeged Nemzetközi Kapcsolataiért Emlékérmeket.

Botka László: Szeged ismét „a nemzet büszkesége” lehetFotógalériával

Botka László: Szeged ismét „a nemzet büszkesége” lehet

Ünnepi közgyűlésen emlékeztek meg pénteken délután Szeged szabad királyi várossá válásának 294. évfordulójáról. Szeged napján díszpolgárt avattak és a város kiválóságait köszöntötték. Az ünnepség a Széchenyi téren kezdődött, de a rossz idő miatt a városháza dísztermében fejeződött be. Ünnepi beszédet mondott Botka László polgármester.

Szeged napja: városünnep a Széchenyi téren

Szeged napja: városünnep a Széchenyi téren

Ünnepi közgyűlésen emlékeznek meg pénteken délután a városháza előtt Szeged szabad királyi várossá válásának 294. évfordulójáról. Szeged napján díszpolgárt avatnak és a város kiválóságait köszöntik a Széchenyi téren. A városünnepen Botka László polgármester mond ünnepi beszédet.