Címoldal

Fiatalok díszítették fel a Gyermekklinikát

Fiatalok díszítették fel a Gyermekklinikát

szeged tv tartalom A Gyermekklinika már karácsonyi pompában fénylik. A Korábban Érkeztem Alapítvány szervezésében középiskolások és egyetemisták díszítették fel a folyosókat, hogy örömet okozzanak az év végi ünnepeket kényszerűen a klinikán töltő gyermekek és szüleik számára. (videóval)

Minden évben kék virágokkal díszíti ki a falut egy 90 esztendős néni

Nem mindennapi hobbija van a cseh asszonynak. Az életkor tényleg csupán egy szám, a kreativitás útjába legalábbis nem állhat. - írja a nuus.hu

Zászlóerdő várja a nemzeti ünnepet SzegedenFotógalériával

Zászlóerdő várja a nemzeti ünnepet Szegeden

Szeged legfontosabb közterein, közlekedési útvonalain és épületein lobognak a nemzeti uniós és városi zászlók. Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft munkatársai évente tíz alkalommal helyezik ki, majd szedik le a zászlókat a városban.

A sárkányos díszekkel tiéd lehet a legmenőbb karácsonyfa

Lassan mindenkit kezd hatalmába keríteni a Karácsonyi hangulat, mi pedig most kifejezetten azoknak szeretnénk segíteni, akik egy belevaló, sárkányos ünnepre vágynak. - írja a Trendblog

Karácsonyi díszbe öltözött a Gyermekklinika

Karácsonyi díszbe öltözött a Gyermekklinika

szeged tv tartalom A Korábban Érkeztem Alapítvány jóvoltából a folyosókat hópelyhek borították be, a kórtermekben pedig a télapó és rénszarvasai segítenek mostantól a gyermekeknek a gyógyulásban. (videóval)

Már díszitik a város karácsonyfáját

Már díszitik a város karácsonyfáját

szeged tv tartalom Elkezdték feldíszíteni a város fenyőfáját a Környezetgazdálkodási Kft. munkatársai. A Klauzál téren múlt szerdán felállított fa kedden nyeri el teljes szépségét.

Újra Tortacsata az Árkádban

Újra Tortacsata az Árkádban

Nagyot álmodtak a Tortacsata megálmodói 2011 őszén. Egy tortadíszítő verseny gondolatát, ami a cukrászok mellett háziasszonyoknak és uraknak is teret enged! Az álomból végül hosszú hónapok munkájával és sok lelkes segítővel valóság lett. A 'K2 Torta Csata' az ország egész területéről összehozza a tortázás szerelmeseit egy komoly, de baráti versenyre.

Tovább szépül a Szegedi Vadaspark

Tovább szépül a Szegedi Vadaspark

Az elmúlt időszak fejlesztéseiben nagy hangsúlyt fektettek a Vadaspark szakemberei a dekorációra, a szép falfestésekre és táblákra. Nemcsak azért fontosnak ezeket, mert visszaadják az adott bemutatóhoz kapcsolódó természetes élőhely hangulatát, hanem ismereteket is átadnak így az ottani élővilágról, természetföldrajzi jellemzőkről, esetleg kulturális értékekről.