Címoldal

Olimpia: újabb szegedi sportoló utazhat Rióba

Olimpia: újabb szegedi sportoló utazhat Rióba

A súlyemelő Nagy Péter után újabb szegedi sportoló utazhat Rióba. Manhercz Krisztián, a ContiTech Szeged Diapolo játékosa bekerült az olimpián szereplő keretbe.

Vízilabda: nagy küzdelem az 5. helyértFotógalériával

Vízilabda: nagy küzdelem az 5. helyért

A ContiTech Szeged Diapolo hazai medencében 6–4-re kikapott a BVSC-től a férfi vízilabda OB I. rájátszásban, így az 5. helyért zajló párharcban a fővárosiak vezetnek 1-0-ra.

Ingyen szurkolhatnak a vízilabdás fiúknak

Ingyen szurkolhatnak a vízilabdás fiúknak

Az ötödik helyért játszik szombaton délután fel 5-kor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben ContiTech Szeged Diapolo. A szegedi gárda a a BVSC-t fogadja. Aki ezt a pozíciót megszerzi, az a csapat indulhat a nemzetközi porondon. A párharc az egyik fél második győzelméig tart.

Szegedi bravúr a medencébenFotógalériával

Szegedi bravúr a medencében

szeged tv tartalom Az 5. helyért csatázhat a rájátszásban a ContiTech Szeged Diapolo az OB I-es férfi vízilabda bajnokságban. Varga Péter együttese a középszakasz utolsó fordulójában közvetlen riválisát, a Honvédot fektette két vállra.

Vízilabda: A lányok és a fiúk is folytatják

A szegedi vízilabdás lányok hazai medencében, a fiúk pedig idegenben, Budapesten folytatják a küzdelmeket. Mind a két csapat a rájátszásban vitézkedik.

Itthon sem bírt a Szeged a FradivalFotógalériával

Itthon sem bírt a Szeged a Fradival

szeged tv tartalom Hazai medencében sem bírt a Ferencvárossal a ContiTech Szeged Diapolo az OB I-es férfi vízilabda bajnokságban. Varga Péter együttese a második félidőben hiába kapott csak egy gólt, mégis kikapott az FTC-től.

Vízilabda: A cél a legjobb négy közé jutás

Vízilabda: A cél a legjobb négy közé jutás

szeged tv tartalom A hatodik helyről folytatja a felsőházi középszakaszt a ContiTech Szeged Diapolo a férfi vízilabda bajnokságban. Kiss Csabáék a hátralévő nyolc fordulóban négy fővárosi együttessel találkoznak. A csapat továbbra sem tett le arról, hogy a legjobb négy között végezzen.

Vízilabda: Győzelem esetén biztos a hely a rájátszásban

szeged tv tartalom Szombaton 16 órakor egy idegenbeli bajnokival folytatja a férfi vízilabda OB I-et a ContiTech Szeged Diapolo csapata.

Még meglehet a döntőbe jutás

Még meglehet a döntőbe jutás

szeged tv tartalom Egy góllal kikapott, de életben tartotta továbbjutási reményeit a ContiTech Szeged Diapolo a férfi vízilabda Euro Kupa elődöntőjében. A párharc első mérkőzésén Kiss Csabáék 9-8-as vereséget szenvedtek az olasz Brescia vendégeként.

Nehéz ellenfélen keresztül vezet az út a döntőbe

Nehéz ellenfélen keresztül vezet az út a döntőbe

szeged tv tartalom A leendő ellenfelek közül a legnehezebbet kapta a ContiTech Szeged Diapolo a férfi vízilabda Euro Kupa elődöntőjében, hiszen Kiss Csabáék a Brescia-val játszanak a fináléba jutásért. Varga Péter együttese a párharc első mérkőzését szerdán 20 órakor vívja Olaszországban.