Címoldal

Szegedi fiatalokat várnak a világot jelentő deszkákra

Szegedi fiatalokat várnak a világot jelentő deszkákra

Táncoslábú vagy statisztálni vágyó szegediek kiváló operistákkal léphetnek a világot jelentő deszkákra, ha sikeresen veszik az akadályokat a szabadtéri játékok jövő heti castingján.

10 ikonikus filmszerep, amit majdnem valaki más játszott el

Sosem felejtem el, mikor kiderült, hogy Ryan Gosling mellé eredetileg nem Rachel McAdamst képzelte el a rendező a Szerelmünk lapjaiban. A hírt maga Ryan erősítette meg, ahogyan azt is elárulta, hogy eredeti partnere Britney Spears lett volna. - írja a joy.hu

Ezt ne hagyd ki! 10 sztár ultravicces casting-fotója

Lám-lám, miből lesz a cserebogár! Sok, ma is ismert színész a szemünk előtt nőtt fel, és már gyerekkora óta otthonosan mozog a reflektorok világában, míg mások kicsit később jöttek rá, hogy mi is az, amit ők valójában szeretnének - vagy jókor volt egy szemfüles ügynök jó helyen. - írja a joy.hu

Próbatáncot hirdet a színház tánckara

A Szegedi Nemzeti Színház tánckara próbatáncot hirdet a 2017/2018-os évadra, női és férfi táncosok részére. A casting időpontja április 30., vasárnap 11 órától a nagyszínház balett-termében.

Szeretne esőben énekelni? Most itt a nagy lehetőség!

Szeretne esőben énekelni? Most itt a nagy lehetőség!

Castingot hirdetett a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Budapesti Operettszínház jövő nyári szuperprodukciója, az Ének az esőben című musical három főszerepére. Bárki próbálkozhat.

Casting: Statisztákat keresnek A nyomorultakba

Casting: Statisztákat keresnek A nyomorultakba

Gyerek és felnőtt statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok A nyomorultak című musicalbe. A Madách Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok szuperprodukciójában a leginkább rátermettebbek Vikidál Gyulával, Nagy Sándorral, Vágó Bernadettel és Debreczeny Csabával léphetnek majd a Dóm téri deszkákra.

Te is bekerülhetsz a Star Wars 7-be

Nyílt szereplőválogatást tartanak a napokban az Egyesült Királyság és Írország több nagyvárosában az új Star Wars-film két fontos tinédzserszerepére - tudta meg a BBC News.

Drótszamarakat válogattak a Dóm téri Leányvásárba

Drótszamarakat válogattak a Dóm téri Leányvásárba

A Szegedi Szabadtéri Játékok Leányvásár című operett-produkciójába válogatott bicikliket szombat délelőtt a Dóm téren Nagy Ervin, a darab főszereplője és Juronics Tamás koreográfus. A közel három tucat drótszamár közül a zsűri végül csupán tizenkilenc színpadra termett biciklinek szavazott bizalmat.

Összeállt a Dóm téri Leányvásár stábja

Összeállt a Dóm téri Leányvásár stábja

Megtartották a második válogatást is a szegedi szabadtéri idei nyitóprodukciójának szerepeire. Gothár Péter rendező összeállította a szereposztást, ami – már csak a castingon részt vevők nevéből kiindulva is – parádés lesz.