Címoldal

Befejeződött a buszmegállók felújítása

Befejeződött a buszmegállók felújítása

szeged tv tartalom Az idén 6 buszmegállót újított fel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szegeden. A nagy forgalom és a nehéz járművek miatt leromlott burkolatok helyett tartós bazaltbetont építettek be az úttestbe. (videóval)

Befejeződnek a buszmegállók felújításai

Befejeződnek a buszmegállók felújításai

szeged tv tartalom Kettő kivételével át is adták már a buszvárókat. Kisebb fennakadások ugyan voltak, például bizonyos munkákat csak éjszaka tudtak elvégezni, de jól tudták tartani a határidőt. A Csongrádi sugárúton jövő héten fejeződik be a munka. (videóval)

Bartók tér: Megkezdődött a buszmegálló felújításaFotógalériával

Bartók tér: Megkezdődött a buszmegálló felújítása

Vasárnap megkezdődött a Bartók Béla téren a buszmegálló felújítása. Egy hónapig megváltozik az erre közlekedő buszok és trolik útvonala. A parkolásnál is figyelni kell!

Felújítják a buszmegállót a Bartók térenFotógalériával

Felújítják a buszmegállót a Bartók téren

Június 18-án, vasárnap kezdik meg a Bartók tér 9-10. szám előtti buszmegálló felújítását, ezért megváltozik az itt közlekedő buszok és trolik közlekedési útvonala.

Jobban bírják majd a buszmegállók

Jobban bírják majd a buszmegállók

szeged tv tartalom Megkezdődött a buszmegállók felújítása. Bár ezek a város területén belül vannak, mégsem önkormányzati tulajdonúak, ezért a javításra a Magyar Közút adott megbízást. A leromlott állapotú aszfalt és térkő burkolatok helyett, tartós bazaltbeton burkolatú megállóhelyeket alakít ki a Magyar Közút. A munka július 15-re fejeződik be. (videóval)

Három buszmegálló újul meg a nyáron

Három buszmegálló újul meg a nyáron

Hétfőtől három buszmegállót is felújítanak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei Szegeden: a Csongrádi sugárúton kettő, a Mars téren pedig egy buszöböl fiatalodik meg.

A világ legjobb buszmegállója

A világ legjobb buszmegállójával rukkolt elő új kampányához egy amerikai telekommunikációs cég. Azok a szerencsések, akik a megállóban elhelyezett plakát felhívását követve ellátogattak egy weboldalra, különleges meglepetésben részesültek: volt, akiért sportkocsi, másért kutyaszán vagy lovas kocsi érkezett.