Címoldal

Ingyenes koncert a Ferences Plébánián

Ingyenes koncert a Ferences Plébánián

Budapesti Fesztiválzenekar Barokk Együttese az Alsóvárosi Ferences Plébánián ad ingyenes koncertet szombat este. Az együttes célja, hogy minél több közösséghez juttassa el a muzsikát és a zene erejével kapcsolják össze az embereket.

A zene varázsát hozzák el a templomokba

A zene varázsát hozzák el a templomokba

Ingyenes koncertet ad Szegeden, az Alsóvárosi Ferences Plébánián szombaton este 7 órától a Budapesti Fesztiválzenekar. A világhírű együttes 2014 nyarán indította útjára templomi koncertsorozatát, azóta katolikus, református és evangélikus közösségeket is felkerestek.

Rossini a Mars téri piacra látogatottFotógalériával

Rossini a Mars téri piacra látogatott

Vasárnap délelőtt húsz perce a Mars téri piacra látogatott Rossini. Persze csak képletesen. Igazából a Budapesti Fesztiválzenekar kvartett adott húsz perces fúvószenekari koncertet a nagycsarnokban, ahol néhány percre megállt az élet, hogy különleges zenei csemegében lehessen része a piacozóknak.

A tíz legjobb zenekar egyike Szegeden koncertezik

A tíz legjobb zenekar egyike Szegeden koncertezik

Szegeden lép fel a világ tíz vezető zenekara közé sorolt Budapesti Fesztiválzenekar november 20-án, vasárnap este a Szegedi Nemzeti Színházban. A koncerttel indul a Filharmónia Magyarország újonnan bevezetett Tisza bérlet idei évada.

Bekopog a zenekar a Mars térre

Bekopog a zenekar a Mars térre

A Budapesti Fesztiválzenekar kvartett november 20-án, vasárnap délelőtt a Mars téri piacra látogat. Rossini Fúvós kvartettjét a nagycsarnokban adja elő a világ tíz legjobb zenekara között számon tartott formáció.