Címoldal

Brad Pitt álnéven flörtöl a nőkkel

A színész trükkjére Los Angelesben derült fény. Tulajdonképpen a saját nevét használta, de valószínűleg alig tudja valaki, mi a teljes neve. - írja a nlcafe.hu

Öt és félmilliót költött a testvérpár, hogy Brad Pittre hasonlítson

Egy arizonai testvérpár öt és félmilliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Brad Pitt. - írja a Blikk

Brad Pitt és Angelina Jolie viaszszobra is különvált

Az elválaszthatatlannak tűnő álompár válásának híre egészen Madame Tussaud panoptikumáig eljutott. - írja a trendblog.hu

Brad Pitt nagyon megöregedett

Egyszerűen nem tudunk megbarátkozni Brad új kinézetével. Sokkal idősebbnek néz ki, mint amennyi idős. - írja a Blikk

Igen drága ajándékot adott férjének Jolie

Nehéz egy olyan férfinak ajándékozni, akinek a vagyona 59 milliárd forint. Angelina Jolie viszont nem sokáig törte a fejét, azonnal megvette férjének a 3 millió dolláros órát.

Nagyon különleges ruhában ment férjhez Jolie

Augusztus 23-án egy szupertitkos ceremónia keretein belül fogadott örök hűséget egymásnak Angelina Jolie és Brad Pitt. Most megérkeztek az első fotók is az esküvőről.

Fanatikus rajongó támadt Brad Pittre

Túlfűtött rajongó rontott Brad Pittre, aki épp felesége legújabb filmjének díszbemutatójára érkezett egy hollywoodi moziba. A férfit a biztonsági őrök azonnal lefogták és biztonságos távolba vitték a vörös szőnyegtől.

Fura dolgot művel Brad Pitt az összes nőjével

A színész kaméleonként változtatja külsejét, különös gonddal a frizuráját. A Trója sztárja azonban nem az aktuális trendet, hanem az éppen akkori szerelmét követi.

Ma lesz az évtized álomesküvője

Hatalmas a sürgés-forgás, egyszóval óriási a felhajtás Brangelina, azaz Angelina Jolie és Brad Pitt francia kastélyában, a Chateau Miravalban. Az álompár esküvőjének előkészületei megkezdődtek.