Címoldal

Borovics Tamás mutatkozik be a függöny előtt

A Szegedi Nemzeti Színház Függöny előtt, maszk nélkül sorozatának következő vendége Borovics Tamás színművész lesz csütörtökön délután 6 órakor.

Év eleji duplázás a szegedi teátrumban

Év eleji duplázás a szegedi teátrumban

Az újesztendő első hetében két darabban – a Kékrókában és a Szimpla szerdában – is láthatja a közönség egymás partnereiként Szabó Gabit és Borovics Tamást.

Két Hubay egyfelvonásost mutat be a KisszínházFotógalériával

Két Hubay egyfelvonásost mutat be a Kisszínház

Igazi színészdaraboknak nevezte Sándor János rendező Hubay Miklós Ők tudják, mi a szerelem és Antipygmalion című egyfelvonásosait, amelyeket pénteken este mutatnak be a Kisszínházban Király Levente, Fekete Gizi, Szabó Gabi és Borovics Tamás főszereplésével.

Borovics Tamásé lett a Kaszás Attila-díj

Borovics Tamásé lett a Kaszás Attila-díj

Borovics Tamás kapta idén a Kaszás Attila-díjat. A Szegedi Nemzeti Színház művésze a nettó félmillió forinttal és Somorjai Kiss Tibor grafikusművész rézkarcával járó kitüntetést a Pécsi Országos Színházi Találkozó megnyitóján vette át csütörtökön.

Kampányfilm Borovics Tamásról a világhálón

Kampányfilm Borovics Tamásról a világhálón

Kampányfilm készült a szegedi színművészről, Borovics Tamásról. Az interneten látható film a Kaszás Attila-díj szegedi jelöltjét mutatja be. A Szegedi Nemzeti Színház művésze, valamint Nyári Oszkár és Vass György jutottak idén ugyanis a díj harmadik fordulójába. A három színművész közül a közönség választja majd ki azt, aki a júniusi gálán átveheti a fél évtizede alapított elismerést.

Már lehet szavazni Borovics Tamásra

Már lehet szavazni Borovics Tamásra

A Szegedi Nemzeti Színház művésze Borovics Tamás, valamint Nyári Oszkár és Vass György jutottak idén a Kaszás Attila-díj harmadik fordulójába. A három színművész közül a közönség választja majd ki azt, aki a júniusi gálán átveheti a fél évtizede alapított elismerést.

Vásári komédiával folytatódik az évad

Vásári komédiával folytatódik az évad

Pénteken este mutatják be a Kisszínházban Csiszár Imre rendezésében Wolfgang von Goethe és Peter Hacks komédiáját, A mundérvásárhelyi búcsút. A vásári komédia premierje igazi kuriózumnak számít. Izgalmas kihívás ugyanis három színésznek – Borovics Tamásnak, Danis Lídiának és Pataki Ferencnek – egy egész vásári forgatagot megmutatni.