Címoldal

Bontják a régi teniszpályát a Ligetben

Bontják a régi teniszpályát a Ligetben

szeged tv tartalom Tavasszal kezdheti meg a kivitelező az újszegedi Liget felújításának munkálatait. A Zöld Város Kialakítása projektben közel egymilliárd forintot fordítanak a szolgáltatások korszerűsítésére, futópályát, kutyafuttatót, tornaeszközöket építenek. Jelenleg a régi teniszpálya elbontása zajlik. (videóval)

Máris visszakozik a kormány a panelbontások ügyében?

Az első egyeztetések kezdődtek csak meg, de máris arról számolnak be a szakmai szervezetek, hogy a kormány belátja, nem lehet vissza- vagy elbontani a panelházakat. A Miniszterelnökség hivatalosan még kitart, hogy mennek tovább az egyeztetések. - írja a hvg

Bontják a garázsokat, hogy épülhessen az uszodaFotógalériával

Bontják a garázsokat, hogy épülhessen az uszoda

szeged tv tartalom Elkezdődött az Etelka soron a garázsok elbontása. Szeged új fedett uszodájának építése 2017 őszén indulhat el, addigra a kijelölt területet elő kell készíteni. A garázsok bontása még idén megtörténik, a lőtér felszámolása viszont hosszabb időt vesz majd igénybe. (videóval)

Torlódás lehet csütörtökön a Párizsi körúton

Az ivóvízhálózaton tolózár javítását végzi augusztus 25-én, csütörtökön reggel 8 órától a Szegedi Vízmű Zrt. a Párizsi körút, Mérey utca kereszteződésénél, a gyalogátkelő közelében.

Lebontották a város karácsonyfáját

Lebontották a város karácsonyfáját

szeged tv tartalom Nemcsak a plusz 10 fok feletti hőmérséklet jelzi, hogy közeledik a tavasz. A város karácsonyfája sem díszíti már a Klauzál teret. Csütörtök reggel a szakemberek felaprították és elszállították.

Útfelbontás az Attila utca és a Nagykörút sarkán

Az Attila utca és a Nagykörút sarkán megsüllyedt az úttest, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. október 2-án kora reggeltől megkezdi a feltárást a területen. A feltárás során állapítható csak meg, hogy mi okozza az út megsüllyedését. Amennyiben a hiba ivóvíz, vagy csatornahálózati, a Szegedi Vízmű azonnal megkezdi a hibaelhárítást.

A szegedieké lesz ismét a Vigadó területe

A szegedieké lesz ismét a Vigadó területe

Az újszegedi Erzsébet ligetben megkezdődött az évtizedek óta elhagyatottan álló Vigadó épületének elbontása. A bontás végeztével és törmelék elszállítása után a területet a liget zöldövezetéhez kapcsolják – azaz hosszú idő után végre visszakapják a szegediek.

Bontják Szeged "űrállomását"Fotógalériával

Bontják Szeged

A partfal munkálatai miatt le kell bontani a rakpart mellett található űrállomást. Ám a bontás közben olyan dolgokra derült fény, amire senki sem számított.

Továbbra sem bontják a Szőke Tiszát

Hónapok óta rozsdásodik a tápéi kikötőben a közel 100 éves Szőke Tisza nevű hajó maradványa. Elvileg ezen a héten kellett volna elkezdeni a vasszerkezet szétbontását, ám egyes információk szerint a munkára szerződött cég munkatársai hétfőn egy rövid terepszemle után odébb álltak.

Elnézték a házszámot az épületbontók

Rossz épületet robbantottak fel a szakemberek egy texasi településen. Mikor a ház lakója befordult a sarkon felesége sikított, hogy eltűnt a házuk, a férjnek azonban még akkor sem esett le, hogy mi történt. Nincs elkeseredve, pedig értékes ingóságai vesztek oda és a ház is évtizedek óta a családjáé volt.

Korábbi híreink

Lángvágók martaléka lesz a Szőke Tisza hajó

Lángvágók martaléka lesz a Szőke Tisza hajó

Augusztus közepére végleg eltűnik Szeged főutcájának, a Tiszának egykor városképi jelentőségű műemléke, a Szőke Tisza hajó. A lapátkerekes gőzös „csontváza” évek óta a tápéi jachtkikötőben vesztegel, a megmentésére indított akciók ugyanis sorra kudarcba fulladtak. Ezért a jövő héten kiemelik a vízből az elsüllyedt roncsot, és feldarabolják.

Súlyos büntetést kapott a Szeged 2011

Súlyos pénzbírságot és egy mérkőzésre szóló, felfüggesztett zártkapus büntetést kapott a Szeged a szombaton megrendezett NB II-es osztályozó visszavágóján történt szurkolói rendbontások miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságától.

Itt a jó idő, bontják a sátrat a Sportuszodában

A beköszöntött jó idő miatt vasárnap megkezdik a Városi Sportuszoda sátrának elbontását. A munka várhatóan egy hetet vesz majd igénybe.

Lerombolták a főút közepén álló kínai házat

A hatóságok lerombolták Kínában azt az ötemeletes házat, amely oda nem illően állt egy újonnan épült főút közepén, és a háztulajdonosok ellenállásának jelképévé vált az utóbbi időben.

Szegeden szerződést bontottak az irányítóval

A Naturtex-SZTE-Szedeák vezetése és John Gilchrist közös megegyezéssel szerződést bontott, miután az irányító múlt heti bokasérülése miatt a következő egy hónapban nem léphetne pályára.

Felmondták a Neo FM szerződését

A Médiatanács a szerda délelőtti ülésén hivatalosan is napirendjére vette a Neo FM ügyét, és a hatóság felmondta a kereskedelmi rádió műsor-szolgáltatási szerződését a csaknem 750 millió forintos tartozás miatt.