Címoldal

Bombariadó miatt leállt a Gábor Dénes szalagavatójaFotógalériával

Bombariadó miatt leállt a Gábor Dénes szalagavatója

Körülbelül 1400 embert tereltek ki a sportcsarnokból, a Bay Zoltán kutatóközpontban melegednek a diákok. Utolértünk egy szülőt, ő mondta el az „élményeiket”. FRISSÍTVE

Bombariadó volt a zsinagógánál hétfőn

szeged tv tartalom Ma délben egy férfi telefonált a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság hírközpontjába és közölte, hogy bombát helyezett el az új zsinagógában. A hatóság nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, a környező utcákat lezárták, a forgalmat elterelték. Az épületet és az udvart bombakereső kutyákkal is átvizsgálták.

Bombariadó a Szeged Plázában

Hétfő este egy ismeretlen bombával fenyegette meg a Szeged Plazát. A rendőrség kiürítette a bevásárlóközpontot, majd megkezdték az épület átvizsgálását.

Nem találtak bombát a Tömörkényben

Befejeződött a bombakutatás a szegedi Tömörkény gimnáziumban. A Szegedi Rendőrkapitányság bombakutatói az iskolában nem találtak robbanóanyagot.

Bombariadó a Tömörkény Gimnáziumban

Hétfőn, 9 óra 28 perckor hívta a rendőrség segélyhívószámát egy ismeretlen férfi, aki bejelentette, hogy felrobbantja a szegedi Tömörkényi István Gimnáziumot.

Bombariadó az Árkád üzletházbanFotógalériával

Bombariadó az Árkád üzletházban

Bombariadó volt ma reggel Szegeden az Árkádban. Egy férfi telefonált a rendőrség ügyeletére, hogy bomba van az üzletházban. A rendőrök azonnal megkezdték az épület kiürítését és átvizsgálását.