Címoldal

Az autója helyett önmagáról küldött fotókat a biztosítónak egy nő

Alyssa Stringfellow biztosítást akart kötni az autójára. A nagyanyja is segített neki az ügyintézésben, ő tolmácsolta a biztosítótársaság kérését. "Azt mondta, hogy szükségük lesz a jogosítványomra, a születési évszámomra, illetve három fényképre, egyre szemből, és egy-egyre mindkét oldalról" - idézte fel a Facebookon a történteket. - írja a 444.hu

Az októberi vihar több mint egy milliárdos kárt okozott

Az októberi vihar több mint egy milliárdos kárt okozott

A biztosítók összesítése alapján 1,2 milliárd forintra nőtt az október 29-i vihar által okozott kár, szemben a kezdeti 300 millió forint feletti gyorsbecsléssel - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége az MTI-vel.

Három másodperc alatt elbírált kárigény

Rekordidő alatt elbírálta a biztosítótársaság mesterséges intelligencia alapú rendszere a szombat este érkezett kárigényt. - írja a hvg

Hétfőn hirdetnek kötelező biztosítási tarifákat

Hétfőn hirdetnek kötelező biztosítási tarifákat

Hétfőn hirdetnek kötelező biztosítási tarifákat a biztosító társaságok azoknak, akiknek az év végén jár le a kötelező gépjármű felelősségbiztosításuk (kgfb), és ezzel elkezdődik a kampány, amely az idén már csak 2 millió autóst érint.

Több milliós kárt okoztak a nyári viharok Szegeden is

Több milliós kárt okoztak a nyári viharok Szegeden is

Az időjárás okozta károk miatt mintegy 3940 kárbejelentés érkezett az Aegon Magyarországhoz július 28. és augusztus 4. között, a károk becsült összege megközelíti a 340 millió forintot. Szegedről 161 bejelentést kaptak. - tájékoztatott a biztosító hétfőn.

Íme, a legkártékonyabb kutyafajta a világon

Annak ellenére, hogy a csivava az egyik legkisebb kutyafajta a világon, a pusztítás iránti vágya minden más fajtánál erősebb - állítja egy tanulmány, amit egy sussex-i székhelyű nagy brit biztosító adataira alapoztak.

Már jelentkeznek a viharok károsultjai a biztosítóknál

Már jelentkeznek a viharok károsultjai a biztosítóknál

A nagyobb biztosítóknál - egyenként - közel ezer kárt jelentettek az ügyfelek eddig a hétvégi viharok után, legtöbb kár az ország középső és déli részén keletkezett - közölték a társaságok az MTI-vel.

Együttműködés a tűzoltók és a biztosítók között

A tűzkárok minél hatékonyabb megelőzése, valamint elhárítása érdekében együttműködési megállapodást kötött az Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége és a Magyar Biztosítók Szövetsége - közölte az utóbbi szervezet csütörtökön az MTI-vel.