Címoldal

150 nap alatt fiatalodik meg teljesen a Klapka térFotógalériával

150 nap alatt fiatalodik meg teljesen a Klapka tér

A nyár kezdetére teljesen új arcát mutatja majd a szegedieknek a Klapka tér. A város 100 millió forintot költ a teljes rekonstrukcióra: pihenőpark, játszótér és sportpálya is lesz a megújult a téren.

Hamarosan indulhat a Klapka tér felújítása Fotógalériával

Hamarosan indulhat a Klapka tér felújítása

Elkészültek a Klapka tér rekonstrukciós tervei, a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság pedig pénteken reggeli ülésén megszavazta a beruházás elindításához szükséges előterjesztést.

40 millió forintból újul meg a Belvárosi hid

40 millió forintból újul meg a Belvárosi hid

Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság hétfő reggeli ülése kisebb közjátékkal kezdődött, majd visszatért a szokásos medrébe. A képviselők elfogadták az önkormányzat 2015. évi zárszámadását, megtárgyalták az önkormányzati cégek tavalyi évi beszámolóit, valamint döntés született a Belvárosi híd felújításáról is.

Éjszakai buszok a biztonságos hazajutásért

Éjszakai buszok a biztonságos hazajutásért

szeged tv tartalom „Gyermekem biztonsága” címmel indított a Demokratikus Koalíció azt a kampányt, amelynek köszönhetően már éjjel is lehet utazni a városon belül. Szombaton és vasárnap hajnali kettő órakor indulnak a buszok a Széchényi térről a város több területére.

Négyezernél több aláírást gyűjtött a szegedi DK a boltbezárás ellen

Másfél hónap alatt 4113 aláírást gyűjtött össze Szegeden és környékén a boltok vasárnapi zárvatartása ellen tiltakozó Demokratikus Koalíció. A párt célja, hogy népszavazásra bocsássák az üzletek zárvatartásával kapcsolatos kormánydöntést.

Szegeden is gyűjt majd aláírásokat a DK

Szegeden is gyűjt majd aláírásokat a DK

A Demokratikus Koalíció országos aláírásgyűjtési akcióba kezd annak érdekében, hogy népszavazás döntsön a boltok vasárnapi zárva tartásáról. Binszki József, a DK szegedi választókerületi elnöke bejelentette a városban is várják a szignókat.

Vidám programok várták a rókusiakatFotógalériával

Vidám programok várták a rókusiakat

A baloldali összefogás két képviselőjelöltje, Binszki József és Ménesi Imre várta a környék lakóit az általuk szervezett Családi napra a Puskás utcai szabad területre, ahol az érdeklődők többféle program közül is választhattak. A megjelenteket Botka László polgármester is köszöntötte.

Családi napot rendeztek a Szent István térenFotógalériával

Családi napot rendeztek a Szent István téren

A baloldali összefogás három képviselőjelöltje, Binszki József, Szondi Ildikó és Tóth Károly várta a környék lakóit az általuk szervezett Családi napra a néhány éve teljesen megújult Szent István téren, az Öreg hölgynek becézett víztorony tövében. Az érdeklődők többféle program közül is választhattak. A megjelenteket Botka László polgármester is köszöntötte.