Címoldal

Szegeden járt a vízilabdalegenda

Szegeden járt a vízilabdalegenda

szeged tv tartalom Gerincferdülése miatt kezdte el a vízilabdát, majd háromszoros olimpiai bajnok lett. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Benedek Tibor tartott előadást Szegeden. (videóval)

Egy szegedi van Benedek Tibor keretében

Kijelölte 13 fős keretét Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a románok elleni december 10-i világliga-selejtezőre. A csapatban egy szegedi játékos, Manhercz Krisztián kapott helyet.

Lehet, hogy most vissza is kellene vonulnom

Mi akartuk a legjobban az aranyérmet, a játékosok pedig elhitték, hogy rejtőzik bennük egy vízilabdatudás felett álló erő, mondta Benedek Tibor a világbajnokság megnyerése után. Az első nagy tornáján csúcsra érő szövetségi kapitány olyan játékost is berakott a csapatba, akiről egy évvel ezelőtt még nem is tudott.

Vincze is beadta pályázatát a kapitányi posztra

Vincze is beadta pályázatát a kapitányi posztra

Hárman nyújtottak be pályázatot a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára a péntek déli határidő lejártáig. A nemzeti együttes honlapja, a www.vlv.hu értesülése szerint Benedek Tibor, Gyöngyösi András és Vincze Balázs kandidált; személyükben egyformán sokszoros válogatott pólósból lett szakember jelentkezett a tisztségre.