Címoldal

Szegeden jártak a Pick Szeged új szerzeményei

Szegeden jártak a Pick Szeged új szerzeményei

szeged tv tartalom A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata két újabb játékosát mutatta be. A szlovén Velenjétől érkező Skube és Sostarics kedden városunkban járt.

Juhos hosszabb távra tervez Szegeden

Csütörtökön bemutatta új játékosát a Naturtex SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A Székesfehérvárról érkező Juhos Levente két éves szerződést írt alá a klubbal.

Berlinben is bemutatkozott a lézerközpont

Berlinben is bemutatkozott a lézerközpont

Wolfgang Sandner vezérigazgató és az ELI-HU Nonprofit Kft. vezetői Információs Napot tartottak Berlinben a nagykövetség szervezésében, amelyet nagy érdeklődés övezett.

Franciaországban is bemutatkozott az ELI

Franciaországban is bemutatkozott az ELI

Franciaországban is bemutatkozott a szegedi lézeres kutatóközpont, a Bordeaux-ban megrendezett Magyar Ipari Napokon - tájékozatta a kutatóközpont és a párizsi magyar nagykövetség csütörtökön az MTI-t.

Botka László: Az Orbán-rendszer legyőzhető!Fotógalériával

Botka László: Az Orbán-rendszer legyőzhető!

– Az Orbán-rendszer leváltható, a baloldali összefogás demokratikus pártjai egy olyan országot fognak teremteni, ahol félelem nélkül lehet majd élni, és fiatalként tervezni a jövőt! – jelentette ki Botka László szegedi polgármester hétfőn este az Összefogás kampánynyitó rendezvényén, ahol bemutatkozott Némethné Bátyai Edina országgyűlési képviselőjelölt.

Civil fórumon mutatkoztak be a baloldal jelöltjeiFotógalériával

Civil fórumon mutatkoztak be a baloldal jelöltjei

Szabó Sándor és Bátyai Edina a baloldali összefogás országgyűlési képviselőjelöltjei mutatkoztak be az Összefogás Szegedért Egyesület által szervezett civil vitafórumon hétfőn este az egyesület Földváry utcai székházában. A Kerek az asztal elnevezésű fórumot Tóth Károly önkormányzati képviselő telt ház előtt vezette.

Képviselő jelölteké lesz a kerekasztal fóruma

Képviselő jelölteké lesz a kerekasztal fóruma

Szabó Sándor és Bátyai Edina a baloldali összefogás országgyűlési képviselő jelöltjei mutatkoznak be az Összefogás Szegedért Egyesület által szervezett civil vitafórumon december 9-én, hétfőn este 6 órakor az egyesület Földváry utcai klubjában. A Kerek az asztal elnevezésű fórum beszélgetését Tóth Károly önkormányzati képviselő vezeti.

Nyílt napon mutatkoznak be a jégkorongozók

Nyílt napon mutatkoznak be a jégkorongozók

Nyílt napot szervez a Szegedi Sport és Fürdők Kft. valamint a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC jégkorongcsapata: december közepén kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják a jégkorongot a városi műjégpályán.

Felvételizőknek mutatkozik be az egyetem

Felvételizőknek mutatkozik be az egyetem

„Nyiss ajtót a jövődre!” – ezzel a mottóval kínál az egyetem a felvételizőknek hasznos információkat, érdekes előadásokat, izgalmas játékokat és értékes nyereményeket november 21-én, csütörtökön egész nap a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Új csapatot épít a Pick Szeged új edzőjeFotógalériával

Új csapatot épít a Pick Szeged új edzője

Új csapatot épít és a szezon második felére ígér csúcsformát Juan Carlos Pastor, a bajnokságban ezüstérmes Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kedden bemutatkozott új edzője.

Korábbi híreink

Kiállításon mutatkozik be Sanghaj az SZTE-n

Kiállításon mutatkozik be Sanghaj az SZTE-n

Huszonkét sanghaji felsőoktatási intézmény és 5 középiskola képviselői egész napos oktatási kiállításon mutatják be június 10-én Szegeden a kínai kultúra és oktatás működésének rendszerét, a kínai továbbtanulási, valamint a két ország kapcsolatában rejlő lehetőségeket.

Kína az egyetemi könyvtárba költözik

Kína az egyetemi könyvtárba költözik

A Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg-könyvtára idén a szokásos Könyvtári éjszaka helyett könyvtári délutánokat szervez. A választott téma a sokszínű Kína, a hatalmas kulturális múlttal, izgalmas jelennel és ígéretes jövővel bíró ázsiai ország.