Címoldal

A hősi halottakra emlékeztekFotógalériával

A hősi halottakra emlékeztek

A Szegedi Bajtársi Klub Mindenszentek alkalmából megemlékezést tartott az I. és II. világháborús emlékműveknél a Belvárosi Temetőben szerdán délután. Az önkormányzat nevében Joób Márton képviselő és Kerek Attila főtanácsos helyeztek el koszorúkat a katonai sírhelyeknél.

200 ezret ér a temetői tolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Újabb útfelújítások kezdődtek a városban

Újabb útfelújítások kezdődtek a városban

szeged tv tartalom Az Önkormányzata idén közel egymilliárd forintot költ az utak, járdák állapotának javítására. Ezen a héten két utcában, a Vedres és a Fűrész utcában kezdődnek meg a munkálatok 35,5 millió forint értékben. A Belvárosi Temetőben is aszfaltoztak hétfőn, mostantól jó minőségű úton érhetik el a látogatók a sírokat és a ravatalozót. (videóval)

Vedres Istvánra emlékeznek a Belvárosi temetőben

A Vedres-emlékév keretében Vedres István halálának 185. évfordulójára emlékeznek november 4-én, szerdán 11 órakor a város főmérnökének Belvárosi temető III. parcellájában lévő síremlékénél.

Pénzt akart szerezni a kegytárgyakból

Egy 16 éves fiú rongált és lopott a szegedi Belvárosi Temetőből. Az eltulajdonított tárgyakat színesfémkereskedésben szerette volna értékesíteni, de ott nem vették át tőle.

Hatszázmillió forintból újulnak meg a város útjai

Hatszázmillió forintból újulnak meg a város útjai

Sikeres pályázatok nyomán közel 600 millió forintból újulhatnak meg idén Szeged belterületi útjai. Többek között a Rókusi körút és Hont Ferenc utca kaphat új burkolatot, a Belvárosi temetőnél biztonságos átkelő épül, és az idén folytatódik a Vásárhelyi Pál utca tavaly megkezdett négysávosítása is.

Biztonságos gyalogátkelő épül a Belvárosi temetőnél

Biztonságos gyalogátkelő épül a Belvárosi temetőnél

Sokkal biztonságosabb lesz a közlekedés hamarosan a Belvárosi temetőnél, ahol egy új, korszerű, jelzőlámpás, akadálymentesített gyalogátkelőhelyet építenek ki. A munkálatok már javában zajlanak.