Címoldal

A villamoson is fizethetünk már bankkártyávalFotógalériával

A villamoson is fizethetünk már bankkártyával

Az önkormányzat a „Cashless Szeged” koncepció keretében 2017 során több szolgáltatási területen vezetett be elektronikus fizetést. A készpénzhasználat nélküli fizetés rövidesen a tömegközlekedési eszközökön is lehetséges lesz.

Kampány a bankkártyás fizetés népszerűsítésére

Kampány a bankkártyás fizetés népszerűsítésére

Több mint két éve indult el Szegeden a készpénzmentes fizetés kiváltását célzó program. Három területen már komoly sikereket aratott ez a kezdeményezés, a buszokon megváltandó úgynevezett fedélzeti jegy bankkártyás fizetésére pedig az idei év végén kerülhet sor.

Összeomlott a kártyás fizetés: három óra készpénz

Összeomlott a kártyás fizetés: három óra készpénz

Két élelmiszerláncnál is tapasztaltuk, több olvasónk is jelezte, nem lehetett kártyával fizetni a boltokban. De nemcsak Szegeden, az egész országban. – FRISSÍTVE

Hamis bankkártyákat használó briteket fogtak el

Hamis bankkártyákat használó briteket fogtak el a rendőrök a nagylaki határátkelőhelyen. A két férfinél 23 klónozott bankkártyát találtak – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Pénzt vett fel a lopott kártyáról

A Szegedi Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás bűntette elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2014. április 11-én 14 óra körüli időben kinyitotta a szegedi Árkád bevásárlóközpontban parkoló ezüst színű Ford Fiesta csomagtartóját, és onnan eltulajdonított egy barna színű női táskát a benne lévő készpénzzel és bankkártyával együtt.

Klónkártyákkal vett fel készpénzt

Klónkártyákkal vett fel készpénzt

Ausztráliai bankokhoz tartozó hamis, illetve "klónozott" kártyákkal Szegeden, Deszken és Szőregen vett fel készpénzt a 37 éves C. G. R. 2013. március 22-én és 28-án. Próbálkozásai több esetben sikerrel jártak, így összesen valamivel több mint 3 millió forint készpénzhez jutott hozzá.

Hamis bankkártyákat használó férfit fogtak el

Hamis bankkártyákat használó férfit fogtak el

Tetten érték a rendőrök azt a román férfit, aki "klónozott" bankkártyákkal vett fel készpénzt szegedi, szőregi és deszki automatákból – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.