Címoldal

Kéznyom Tápén és Petőfitelepen

Kéznyom Tápén és Petőfitelepen

Mérlegen a képviselők – Önök ítélkeznek felettük! Milyen munkát végeztek 2017-ben? A Szegedi Tükör körképe Szécsényi Rózsáról és Szénási Róbertről.

Tisztítják az ivóvízhálózatot Ipartelepen és Béketelepen

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat mosatást végez december 28-án este 8 és reggel 6 óra között az Ipartelep és Béketelep területén. A hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenésre, vízhiányra is lehet számítani, és a víz zavarossá válhat.

Idén is áll Baktóban a közös karácsonyfaFotógalériával

Idén is áll Baktóban a közös karácsonyfa

Több év óta hagyomány már, hogy Baktóban az ott lakók közösen állítanak karácsonyfát, amelyre mindenki felteheti a saját díszét. Idén is többen jöttek el a rendezvényre, ahol forró tea, sütemény és ünnepi műsor várta a résztvevőket.

Tápén és Baktón is járt a MikulásFotógalériával

Tápén és Baktón is járt a Mikulás

szeged tv tartalom Tápétól Új-Petőfitelepen át Baktóig sok kisgyereket ajándékozott meg a Mikulás. A három városrészt magába foglaló körzet önkormányzati képviselője, Szécsényi Ferencné saját képviselői alapjából finanszírozta a Mikulás-járatot. (videóval)

Fórum: új út, jobb világítás a Baktói kiskertekbenFotógalériával

Fórum: új út, jobb világítás a Baktói kiskertekben

A Pihenő út újabb szakasza kap aszfaltburkolatot, több mint 200 köbméter mart aszfalttal pedig mellékutcákat tesznek heteken belül jobban járhatóvá a Baktói kiskertekben – ezt egy szombati lakossági fórumon jelentette be Szécsényi Ferencné, a terület önkormányzati képviselője.

Petőfitelepen és Baktóban tisztítják a vízvezetéket

A Szegedi Vízmű Zrt. az ivóvízhálózat mechanikai tisztítását végzi Petőfitelep, Új Petőfitelep és Baktó területén a napokban.

Négy városrészben is tisztítják az ivóvizet

Négy városrészben is tisztítják az ivóvizet

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat tisztítást végez október 17. és 21. között Makkosház, Fodorkert, Északi városrész és Baktó területén. A tisztítás következtében a víz átmenetileg zavarossá válhat.

Utak és járdák újultak meg Petőfitelepen

Utak és járdák újultak meg Petőfitelepen

Nem csak a belvárosban, hanem a külső városrészekben is folyamatosan újítják fel az utakat, a járdákat és a parkolókat. Baktóban és Petőfi-telepen a lakossági igényeket figyelembe véve döntöttek a helyszínekről.

Lakossági igények alapján bővítik a közvilágítást

Lakossági igények alapján bővítik a közvilágítást

szeged tv tartalom Biztonságosabb lesz az élet és a közlekedés Baktóban, Kiskundorozsma-Sziksóson és Subasán, valamint Újszeged kertes övezeteiben, mert több utcában is fejlesztik a közvilágítást. Az új lámpákat még ebben az évben felszerelik.

Az angyalkák is Baktóban karácsonyoztakFotógalériával

Az angyalkák is Baktóban karácsonyoztak

A múlt évihez hasonlóan ismét telepi karácsonyt szerveztek a Baktóban és a baktói kiskertekben lakóknak. A rövid műsor mellett forró ital, sütemény és kis ajándék várta a rendezvényre érkezőket.

Korábbi híreink

Régi kérést teljesítettek Baktóban

Régi kérést teljesítettek Baktóban

Az önkormányzat saját forrás felhasználásával, 200 millió forintból újított meg járdákat és utakat Szeged több pontján a belvárostól a lakótelepeken át a külső városrészekig. Baktóban a Pihenő utca egy szakasza újult meg.

Kettőből lett másfél, 57 millióval olcsóbban

Kettőből lett másfél, 57 millióval olcsóbban

Egy hete indult el az új 77-es és 77A-s buszjárat. Két korábbi vonalat vontak össze, így spóroltak, közben összekötötték Baktót a vasútállomással.

A Baktói kiskertekben folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása

A „Szeged-Algyő” Ivóvízminőség-javító projekt keretében 2015. január 19. 23. között az „AB Szeged 2013” Konzorcium, az AQUAPLUS Kft. és a Bern Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez a Baktói kiskertek területén.

Baktóban folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása

Baktóban folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása

A „Szeged-Algyő” Ivóvízminőség-javító projekt keretében 2015. január 12-16. között az „AB Szeged 2013” Konzorcium, az AQUAPLUS Kft. és a Bern Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez Baktó területén.

Ismét ivóvízhálózatot tisztít a Vízmű

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez a jövő héten, február 11. és 14. között Baktó, Petőfi telep és Tápé területén. A tisztítási munkálatok időtartama alatt - reggel 9 és délután 2 óra között - átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni.