Címoldal

6 baki a Disney-filmekben, amit a készítők is csak utólag vettek észre

Tény, hogy a Disney-filmekben rengeteg csodálatos részletet találhatunk, és folyamatosan fejlődnek a technikák, azért a hatalmas felhozatalban akad néhány animációs film, amiben észrevehetünk egy-két bakit. - írja a joy.hu

Sínfűrészelés, sínfűrészelés, sínfűrészelés

Sínfűrészelés, sínfűrészelés, sínfűrészelés

Van az úgy, hogy összeakad a nyelvünk, hogy nem tudjuk, ki kezdi, vagy hogy egy hívatlan vendég befekszik a képbe. Ezért is szép a televíziózás.

Kiderült: ő tette tönkre az Oscar-gálát

Százmil­liók előtt bőgött le az Amerikai Filmakadémia, miután a legfontosabb kategóriában nem azt a produkciót jelentették be legjobb filmnek, amelyik a díjat kapta.

Így fulladt botrányba a 2017-es Oscar-gála

Óriási bakival végződött a 89. Oscar-gála, a díjátadó ünnepség végén rossz filmnek akarták odaadni a legjobbnak járó aranyszobrot. - írja a trendblog.hu

Gordon Ramsay véletlenül tönkre tett egy leánykérést

Varázslatos pillanat, amikor egy férfi váratlanul felteszi a nagy kérdést élete szerelmének, azonban a Gordon Ramsay Las Vegas-i éttermébe szervezett romantikus esemény nem úgy sült el, mint ahogyan azt a szerelmes fiatalember eltervezte. - írja a hirado.hu

Naná, hogy kiszivárgott a Trónok harca évadnyitója

Ha nem a sajtó adja ki, akkor elkúrja egy szolgáltató - Murphy törvénye utolér mindenkit, ebben az esetben az HBO-t is, ahol úgy vigyáztak a 6x01-es részre, mint a Kába kőre, de hiába.

Teljes szakmai káosz az új M1 indulásán

Lényegében nem volt szakmai és technikai baki, ami ne rondított volna bele az M1 tegnapi indulásába: az állami hírtévé szerkesztőit szemmel láthatóan teljesen felkészületlenül érte a folyamatos, élő híradás.

Baki: válaszokkal együtt osztották ki a teszteket

Hatalmas nevetésbe fulladt egy vizsga az egyik elit londoni egyetemen – a tanárok ugyanis a megoldással együtt osztották ki a teszteket a diákoknak, és csak utólag jöttek rá a kapitális bakira.

Őket ki engedte a tévéképernyőre?

A Viasat3 új vetélkedője, az Észbontók direkt kevésbé olvasott - vagy ügyesen színészkedő - játékosokkal dolgozik, a Maradj talpon!-ban is kapunk fura válaszokat, de más kvízműsorokban is tűntek már fel egyszerű alakok. Van, akinek már egy sima összeadási feladat sem megy, más szerint pedig a bagoly az az állat, amely védekezésül tintát lövell ki magából - a legszörnyűbb kvízjátékosokból mutatunk be párat.

Óriásit bakiztak a McLarennél

Ez ám a ciki! Balul sült el a McLaren-Mercedes születésnapi üzenete. A Forma–1-es istálló hivatalos Facebook oldalán köszöntötte fel Jenson Buttont (33), ám a bejegyzéshez nem a 2009-es világbajnok, hanem a csapattól távozó Lewis Hamilton (28) képét rakták ki.