Címoldal

Ujhelyi: ingyenes vonatbérletet minden magyar fiatalnak!

Többezer magyar fiatal vonatozhatja majd körbe ingyen Európát az idei évben, köszönhetően annak, hogy az általam elsőként felkarolt ingyenes InterRail-bérletprogram költségvetését megtöbbszörözte az Európai Parlament. Ez sokunk munkájának eredménye, de mindannyiunk sikere - írja közleményében az MSZP EP-politikusa, amely a nepszava.hu közölt.

Vigyázat! Péntekig parkolhat tavalyi bérlettel!

Vigyázat! Péntekig parkolhat tavalyi bérlettel!

Az elmúlt évekkel ellentétben az idén nem január közepéig, hanem csak pénteken éjfélig érvényesek a tavalyi parkolóbérletek. Idei újdonság, hogy a sárga zónában már van napi jegy is.

Karácsonyra kínál bérleteket a szabadtéri

Karácsonyra kínál bérleteket a szabadtéri

Jövő nyári előadásaira idén is kedvezményes karácsonyi bérleteket kínál a Szegedi Szabadtéri Játékok. Június 29. és augusztus 19. között öt produkció 16 előadása közül választhatnak azok, akik igazi nyári színházi élményre vágynak.

B. Nagy László: jogosnak tűnt az ingyenbérlet!

B. Nagy László: jogosnak tűnt az ingyenbérlet!

szeged tv tartalom Pénteken folytatódott a Gyulai Járásbíróságon az a per, amely azt vizsgálja, hogy szabályosan járt-e el a szegedi önkormányzat, amikor 2008 és 2012 között ingyenes parkolóbérleteket adott önkormányzati és országgyűlési képviselőknek és olyan személyeknek, akik közszolgálatot láttak el a város érdekében. A tanúként beidézett B. Nagy László számára – aki maga is kapott bérletet – jogosnak tűnt az eljárás.

Világhírű csellista nyitja az idei Tisza-bérletet

 Világhírű csellista nyitja az idei Tisza-bérletet

Az idén már második alkalommal hirdette meg a Filharmónia Tisza-bérletsorozatát Szegeden. Az új évad nyitóhangversenyén a Szegedi Nemzeti Színházban november 21-én, kedden este Hamar Zsolt dirigálja a Nemzeti Filharmonikus Zenekart, az est szólistája Suren Bagratuni örmény gordonkaművész lesz.

Ötféle szabadtéri bérletet kínálnak a fenyőfa alá

Idén is kedvezményes, karácsonyi bérletekkel szeretné szebbé tenni az ünnepeket a szabadtéri játékok: ötféle konstrukció közül választhatunk.

Filharmónia: novembertől ismét jön a Tisza-bérlet

Filharmónia: novembertől ismét jön a Tisza-bérlet

Az idén már második alkalommal hirdeti meg a Filharmónia Tisza-bérletsorozatát Szegeden. Április végéig összesen öt alkalommal találkozhatnak a magyar és a nemzetközi zenei élet kiváló képviselőivel a szegedi zenebarátok.

Érdemes lakást kiadni Magyarországon

A lakásbérleti hozam Budapesten és több egyetemi városban is meghaladta a bruttó 7 százalékos hozamszintet 2016-ban, ami nemcsak a többi régiós fővároshoz viszonyítva magas érték, hanem európai összehasonlításban is kiemelkedő. - írja a nepszava.hu

Három operabemutatón is zenélnek a szimfonikusok

Három operabemutatón is zenélnek a szimfonikusok

Változatos évadot kezd a Szegedi Szimfonikus Zenekar, amely több bérletsorozattal és a színház zenés előadásain is várja a közönséget – közölte Lukácsházi Győző igazgató pénteken.

Nem nyomoznak a szegedi parkolóbérletek ügyében

A Központi Nyomozó Főügyészség nem folytat eljárást a szegedi önkormányzat által 2008 és 2012 között ingyenesen kiosztott parkolóbérletek ügyében - tájékoztatta Kovács Katalin szóvivő szerdán az MTI-t. - írja a nepszava.hu

Korábbi híreink

Megkezdték a színházi bérletek árusítását

Megkezdték a színházi bérletek árusítását

Hétfőn kezdődött az idei színházi szezon bérleteinek árusítása. Húszféle jegykombinációt kínálnak, a bérleteket október közepéig lehet megvásárolni. Az első 300 bérlettulajdonos ajándékjegyet kap a 2017/18-as évad Nyitánygálájára.

Indul a bérletezés a Szegedi Nemzeti Színházban

Indul a bérletezés a Szegedi Nemzeti Színházban

A nyári szünetet követően, augusztus 14-én, hétfőn 10 órakor nyit a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodája. Ekkortól kezdik árusítani a 2017/2018-as évadra szóló bérleteket.

Szegeden is elindul az albérletvadászat

Szegeden is elindul az albérletvadászat

Ma este hirdetik ki a felvételi ponthatárokat, de máris drágultak az albérletek az egyetemi városokban. Roham indul az albérletekért, ami Budapesten átlagosan havi 150 ezer, Szegeden havi 90 ezer forint körül alakul.

Korszerűsödik a parkolás: indul az e-bérlet

Korszerűsödik a parkolás: indul az e-bérlet

Januártól eltűnnek a szegedi autók szélvédőire kiragasztott matricák. Az SZKT tovább korszerűsíti a parkolást: a jövő évi bérleteket már on-line is meglehet vásárolni. Májustól pedig teljes egészében átalakítják a parkolási rendszert – jönnek a napelemmel működtetett automaták.

Borzalom! Horror albérlet Szegeden

A gyanú szerint válogatott módszerekkel kínozta a vele közös szegedi albérletben lakó fiút - két társával - egy fiatalkorú lány. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

A tíz legjobb zenekar egyike Szegeden koncertezik

A tíz legjobb zenekar egyike Szegeden koncertezik

Szegeden lép fel a világ tíz vezető zenekara közé sorolt Budapesti Fesztiválzenekar november 20-án, vasárnap este a Szegedi Nemzeti Színházban. A koncerttel indul a Filharmónia Magyarország újonnan bevezetett Tisza bérlet idei évada.

A szabadtéri játékok már a karácsonyra hangol

A szabadtéri játékok már a karácsonyra hangol

Nemrég jelentették be a szabadtéri 2017-es bérletkonstrukcióit, de máris sokan megtalálták a karácsonyi ajándékként is tökéletes előadáspárokat.

Ajándék olvasójeggyel várja új bérlőit a szegedi színház

A Szegedi Nemzeti Színház szeptember 12. és október 22. között várja 2016/2017-es évadának új bérlőit.

Az egekbe szökött az albérletek ára a tanévkezdésre

Az átlagos albérleti díjak a legtöbb helyen 5-10 ezer forinttal változtak az elmúlt hetekben, a legtöbb esetben felfelé. A vidéki városok közül Sopron a legdrágább, ott átlagosan 105 ezret kérnek havonta a kiadó lakásokért. - írja a hvg

Hétfőtől jók a szeptemberi helyközi bérletek

Hétfőtől jók a szeptemberi helyközi bérletek

Az iskolakezdés miatt országszerte már hétfőtől érvényesek lesznek a szeptemberi helyközi bérletek – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerdán. Az érvényesség kiterjesztésével az utasok gördülékenyebb kiszolgálását kívánják elősegíteni.

Archívum

Szerdáig lehet pályázni a szociális tanulóbérletre

Közlekedés: márciustól jön a 30 napos bérlet

Nem drágul idén a szegedi tömegközlekedés

Az év végi ünnepekre hangol a szegedi teátrum

Már lehet bérletet váltani a szabadtéri előadásaira

Nemzeti: indul a bérletezés a kőszínházi évadra

Ángyán Kishantosról: "Botrány, botrány!"

Lebuknak a földbérlő "csókos nyertesek"

Feudális Magyarországot épít Orbán

Barátja bérletével bukott le, ellökte az ellenőrt

November 7-ig érvényesek a bérletek

Tiltakozás kezdődik az orbáni intézkedések ellen

Orbán osztálytársa volt a földosztó Nagy János

Indul a jegyértékesítés szabadtérire

Az egyetemisták felé is nyitott a Napfényfürdő

Orbán lányának udvarlója is állami földeket kapott?

MSZP: újra robbannak a fideszes földmutyik

Hétfőtől indul a bérletezés a Nemzetiben

Szegeden is roham indul a jó albérletekért

Valami nagyon bűzlik földbérlet-ügyben

Budai oligarchát helyett csalódott gazdákat talált