Címoldal

82 új szolgálati autót kaptak a megye rendőrei

82 új szolgálati autót kaptak a megye rendőrei

Új járőrgépjárműveket adott át Csongrád megye rendőrfőkapitánya. A 82 szolgálati gépjármű üzembeállításával 5,7 évre csökkent a megyei járőrgépjárművek átlagos életkora.

A Napfényparkban tanítják közlekedni a fiatalokatFotógalériával

A Napfényparkban tanítják közlekedni a fiatalokat

A Magyar Autóklub szervezésében a Napfénypark parkolójában lévő rendezvénykamionban és a körülötte felépített tesztpályákon péntekig tart az a közlekedésbiztonsági rendezvénysorozat, amely élményszerűen igyekszik a helyes közlekedésre nevelni

Három napig Szegeden találkoznak a veteránautók

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg péntektől vasárnapig a Délalföldi Veteránjármű Találkozót Szegeden.

Egyre öregebb autók közlekednek a hazai utakon

Egyre öregebb autók közlekednek a hazai utakon

Két év alatt 13,4-ről 13,9 évre nőtt a forgalomban lévő személyautók átlagéletkora Magyarországon, és az eladásra hirdetett autók átlagéletkora is közelít a 12 évhez - hívta fel a figyelmet Fodor László, a Használtautó.hu autós portál szakértője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Három autót rongált meg egy szegedi férfi

Három autót rongált meg egy szegedi férfi, mert azt hitte haragosa járművei. Az 56 éves N. Mihály ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A tíz legnevetségesebb extra, amit autóba szereltek

Gondolkodtak már, milyen nehéz az autógyártók dolga, amikor új extrákat kell beépíteniük? Főleg a prémium márkák közt öldöklő a verseny, mert őszintén: ki tud olyan igényt mondani, ami ne lenne még kielégítve? - írja a totalcar.hu

Luxusautókkal járnak a magyar focisták

A Puskás Ferenc stadionban készül a magyar labdarúgó-válogatott a litvánok elleni felkészülési (péntek, Debrecen, 18 óra) és a finnországi Európa-bajnoki selejtezőre (június 13., Helsinki, 18). - írja a Blikk

Csak kis boldogság a devizahiteles cécó végén

Zsebben a talált pénz, beérett tehát a hosszú és kitartó várakozás gyümölcse, igaz, kisebb és savanyúbb lett, mint arra jó ideig számított a devizahiteles kolléga. A majd' féléves várakozás, hírolvasás, bankba járás, érdeklődés után szűk negyedóra alatt hozzá is jutott az alig 1 centi vastag bankóköteghez.

MSZP: Vegyen új mentőautókat a kormány!

A Fidesz-KDNP kormány ne a mentőautók használhatósági idejét emelje 10 évről 13 évre, hanem azonnal állítsák le a 40 új kormányzati gépkocsi beszerzését, és az erre szánt csaknem félmilliárd forintot csoportosítsák át a mentőszolgálat problémáinak kezelésére! Ennek elmaradása esetén minden, késlekedő mentőautó miatt bekövetkezett halálesetért az Orbán-kormány lesz a felelős - olvasható az MSZP közleményében.

190 milliót fizetett egy BMW M5-ért

Az Egyesült Államokban tartott aukción 700 ezer dollárért kelt az utolsó limitált szériás jubileumi M5, amit az új gazdája még vezetni sem fog.

Korábbi híreink

Új gépkocsikat kaptak a tanyagondnokok

Új gépkocsikat kaptak a tanyagondnokok

Szerda délelőtt a Szegedi Kistérségi Többcélú Társuláshoz tartozó 5 település, Dóc, Domaszék, Röszke, Szatymaz és Zsombó képviselője összesen 9 darab új autót vehetett át Botka László polgármestertől. A gépkocsikat a tanyagondnoki feladatok ellátásában használják majd a települések.

Közútbiztonság: térkép készül a „halálutakról”

Közútbiztonság: térkép készül a „halálutakról”

Egy uniós program keretében elkészítik Magyarország fő közlekedési útjainak közlekedésbiztonsági térképét, amelyet a Közlekedéstudományi Intézet május végéig állít össze az elmúlt hónapokban készített mérés alapján. Összesen 3 ezer kilométer utat vizsgálnak meg, és baleseti kockázat szempontjából rendszerbe sorolják az egyes útszakaszokat.

Eddig 4500 autót zúztak le a Cobra 11-ben

A Cobra 11 című televíziós sorozat eddigi 260 epizódjában 4500 autót törtek össze, köztük egy 9 millió eurót érő Maybach Fulda Exelerót. A 18 éve futó akciódús krimi 24. szériájának első része csütörtökön kerül adásba.

Rendőrautókra lehet licitálni Szegeden

Szegeden árverezik két hét múlva a használatból kivont járműveket, köztük egy 24 éves Ladát.A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság október 30-án reggel 9-től nyilvános árverésen értékesíti a már nem használt autóit és motorkerékpárjait.

Őrületbe kergetik a parázó autósokat a trükkös traffipaxok

Szinte hetente röppen fel újabb hír a neten a magántraffipaxokról, arra figyelmeztetve, hogy aki az adott autót látja, legyen óvatos a száguldozással. Az autósok véltek már felfedezni sebességmérőt budapesti közlekedési lámpákban, postaládákban, legutóbb pedig egy a forgalommal szemben álló rejtélyes teherautó lett gyanús.

Veterán autók népesítik be a Széchenyi teret

Veterán autók népesítik be a Széchenyi teret

A régi idők gépkocsijainak szerelmeseit várják a hét végén a Széchenyi térre, ahol az autózás hőskorának legérdekesebb darabjait csodálhatják meg a részt vevők. A háromnapos Nemzetközi Continental Dél-Alföldi Oldtimer Fesztivált már kilencedik alkalommal rendezik meg – most a Hungarikum Fesztivál kísérőrendezvényeként Szeged lesz az autós fesztivál házigazdája.

A helyes közlekedésre tanítják a gyerekeket

A helyes közlekedésre tanítják a gyerekeket

Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg Szegeden a Biztonságosan közlekedni egy életúton elnevezésű közlekedésbiztonsági programot. A város közel fél ezer diákja vehet részt abban a hét végéig tartó programban, amelynek során az oktatófilmek mellett, a gyakorlatban is kipróbálhatják ügyességüket az iskoláskorú gyermekek.

Coupe a TEK-nek 728 millióért

Újabb luxusautókat vásárol az Orbán kormány által létrehozott Terrorelhárítási Központ, mintegy 728 millió forintért. Az összegből többek között nagy értékű Audi A7-es autókat vesz a létszámbővítés előtt álló TEK, azt azonban láthatóan nem kérdezték meg a Belügyminisztériumtól, hogy miért éppen a még prémium autók körében is rétegmodellnek tekinthető típust választották.

230 milliós Porschét vesznek magyar gazdagok

Csak extrákra, masszírozóülésre, zenerendszerre, egyedi színű bőrülésre költött annyit egy-egy hazai luxuskocsi új tulajdonosa, amennyiből az átlag magyar autót vesz.

2 millió autós idegeskedhet a rendszámtáblacsere miatt

Jelentős pluszkiadást, rengeteg utánajárást, felesleges adminisztrációt hozhat közel kétmillió járműtulajdonosnak jövőre a kormány által tervezett rendszámtáblacsere.

Archívum