Címoldal

Körözött gépkocsik Csongrád megyében

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött autókat foglaltak le a Csongrád megyei átkelőkön Csanádpalotán, illetve Röszkén.

Stratégiai megállapodást kötött az Audi és az SZTE

Stratégiai megállapodást kötött az Audi és az SZTE

Oktatási és kutatási együttműködésről kötött stratégiai megállapodást az Audi Hungária Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem kedden a felsőoktatási intézmény innovációs napján.

Fejre állt egy Audi a Fő fasoron

Több baleset is történt ma a tavaszi jó időben. A Szivárvány utcában három autó ütközött, a Fő fasoron egy autó a feje tetejére állt. (videóval)

Egy szaúdi herceg 80 sólymának vett repülőjegyet

Kikerült a Redditre egy fotó azzal a szöveggel, hogy a feltöltő egy kapitány barátja készítette, és egy szaúd-arábiai herceg 80 repülőjegyet vett sólymainak. - írj a 444.hu

Tudós nők: fiatal szegedi belgyógyászé a díj

Tudós nők: fiatal szegedi belgyógyászé a díj

Szegedi belgyógyász, Farkas Klaudia és Jeney Viktória debreceni vegyész vehette át idén a L'Oréal és az UNESCO A nőkért és a tudományért elnevezésű ösztöndíját.

Körözött Audi fogtak Röszkén

Egy német állampolgárságú férfi a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre pénteken éjszak egy Audi R8 típusú gépkocsival. Mint kiderült, a német hatóságok keresték a gépkocsit.

Körözött BMW és Audi Nagylakon

A német hatóságok keresték azt a két személygépkocsit - egy BMW-t és egy Audit, amelyeket Nagylakon foglaltak le a magyar rendőrök.

Megvan a 3 legjobb autós reklám a Super Bowlra

A hétvégén Super Bowl-time. Ráadásul az 50. Nagyjából már kikerültek a netre, milyen reklámokkal készülnek az autógyártók a rendkívüli nézettségű eseményre. Íme három, amelyik az átlagnál sokkal jobb lett. - írja a hvg

Két körözött Audi 24 óra alatt

Két körözött Audi 24 óra alatt

Néhány óra leforgása alatt két lopott autót is át akartak csempészni a határon Röszkénél. A Németországban eltulajdonított A1-es és A8-as Audikat a rendőrség lefoglalta.

Körözött Audit fogtak Nagylakon

Egy román férfi jelentkezett kilépésre a nagylaki határátkelőhelyen kedden délben az általa vezetett spanyol honosságú Audi A5 típusú személygépkocsival. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a járművet a spanyol hatóságok körözik, ezért lefoglalták azt.

Korábbi híreink

Újabb luxusautót foglaltak le Röszkén

Egy német rendszámú Audi R8 sofőrjeként jelentkezett belépésre az országba egy 25 éves török férfi kedden este. A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen ellenőrzést végző rendőr a német forgalmi engedélyben hamisításra utaló jeleket talált.

Körözött Audit foglaltak le Kiszomboron

Kilépésre jelentkezett a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen egy román állampolgár az általa vezetett svéd honosságú Audi A4 Avant 2 TD típusú vasárnap este.

Gólyahír! Görbicz Anita gyermeket vár

Nem vállal több mérkőzést a Győri Audi ETO KC játékosa. Görbicz Anita (31) közleményben jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. A magyar női kézilabda-válogatott irányítója mostantól a családalapításra és az anyaságra szeretne koncentrálni.

Hálátlanok a stratégiai partnerek

Nyereségük több mint 80 százalékát fizették ki osztalékként a stratégiai megállapodást kötött cégek az elmúlt négy évben. A kormány barátai ezek szerint nem igazán tartották alkalmasnak a hazai üzleti környezetet a profit újrabefektetésére. A cégek növekedése lassul, de legalább egyre több társasági adót fizetnek. A kormányzatban állítólag úgy vélik, itt az ideje átvizsgálni a stratégiai megállapodásokat.

Nagy Bumm!-ra készül Liptai Claudia és Kasza Tibi

Egy Magyarországon eddig ismeretlen típusú kvízjátékkal robbanthat ősszel Liptai Claudia és Kasza Tibi, a Bumm! legalábbis számos olyan elemet tartalmaz, ami okot ad az izgalomra.

20 milliós Audi akadt fent Nagylakon

Nemzetközi együttműködésnek köszönhetően akadt fenn a luxusautó a schengeni határon és kerül végül vissza a jogos tulajdonosához.

30 milliós autó fogás Nagylakon

Csupán 6 órája szerepelt a körözési rendszerben az az Audi, amit a nagylaki határátkelőhelyen foglaltak le a magyar rendőrök.

Körözött Audival bukott le Röszkén

A nagy értékű terepjárót lefoglalták a rendőrök. Az Audit Szlovákiában körözték és nálunk buktak le vele.

Az év legemlékezetesebb sportsikerei

Győzelem és győzelem között is óriási lehet különbség. A Bors összegyűjtötte az év legemlékezetesebb sportsikereit, amelyekre talán még évek múlva is emlékezni fogunk.

Egzotikus dallamok csendülnek fel az Agórában

Egzotikus dallamok csendülnek fel az Agórában

Május 9-én, csütörtökön este fél 7-től ingyenes koncertet ad az indonéz Exaudia kórus a Szent-Györgyi Albert Agórában. A szumátrai népdalok modern felfogású előadása mellett táncokat is láthat majd a közönség, valamint megismerkedhet Indonézia ételeivel is.

Archívum