Címoldal

Szegedi sportolók az Universiaden

szeged tv tartalom A hétvégén elkezdődik az idei év legnagyobb multisport eseménye az Universiade. A tajvani viadalon több szegedi is érintett lesz. Bogdán Annabella gerelyhajító, és a szintén Eperjesi Lászlóval készülő Huszák János diszkoszvető. A két atléta szombaton utazik a távol keletre, ahol mindketten saját csúcsukat győznék le.

Atlétikai vb: Márton Anita ezüstérmes Londonban

Atlétikai vb: Márton Anita ezüstérmes Londonban

A súlylökő szegedi atléta, Márton Anita ezüstérmet nyert szerdán a londoni atlétikai világbajnokságon.

Para-atlétikai vb: Biacsi Bernadett aranyérmes

Para-atlétikai vb: Biacsi Bernadett aranyérmes

A szegedi paraatléta, Biacsi Bernadett új versenycsúccsal aranyérmet szerzett 800 méteres síkfutásban a Londonban rendezett para-atlétikai világbajnokságon.

Súlylökés: Márton Anita újabb sikere

Súlylökés: Márton Anita újabb sikere

A szegedi atléta, Márton Anita egészen kiváló sorozatot produkálva, 19,48 méteres eredménnyel megnyerte a női súlylökést a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon Székesfehérváron.

Rió: Döntőbe jutott a szegedi paraatléta

Rió: Döntőbe jutott a szegedi paraatléta

Mindhárom magyar induló bejutott a T20-as kategória női 400 méteres síkfutó számának keddi döntőjébe a riói paralimpián. A szegedi Biacsi Ilona egyéni legjobb eredményével jutott tovább.

Márton Anita egyéni csúcsa diszkoszvetésben

Márton Anita egyéni csúcsa diszkoszvetésben

A súlylökésben olimpiai bronzérmes szegedi Márton Anita egyéni csúcsot ért el diszkoszvetésben a budapesti Lantos Mihály Sportközpontban rendezett 3. Atlétikai Magyar Szuper Liga döntő vasárnapi versenynapján.

Márton Anita országos csúccsal lett negyedik

Márton Anita pályafutása legjobb eredményt elérve országos csúcsot lökött a Székesfehérváron rendezett Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.

Atlétikai Eb: Márton Anita ezüstérmes súlylökésben

Atlétikai Eb: Márton Anita ezüstérmes súlylökésben

A szegedi Márton Anita ezüstérmet nyert súlylökésben az amszterdami szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságon. A nehézatléta a hollandiai versenyen 18,72 méterig repítette a súlygolyót.

Szerbiában készül a VB-ra Márton Anita

szeged tv tartalom Már másfél hete Újvidéken készül a márciusi fedett pályás világbajnokságra Márton Anita. A szegedi születésű Európa-bajnok súlylökő elindult a nyílt vajdasági atlétikai bajnokságon, amelyet nagy fölénnyel meg is nyert.

Futott az iskola: Suliváltót rendeztek a Dóm térenFotógalériával

Futott az iskola: Suliváltót rendeztek a Dóm téren

Volt itt minden: beugró csapattag és buktatást „túlélő” befutó ember is. Általános és középiskolás diákoknak rendeztek utcai futóverseny a dóm körül.

Korábbi híreink

Arattak a Biacsi-lányok a Világjátékon

Hét érmet nyertek a szegedi Biacsi-lányok az Ecuadorban rendezett Global Games-en, vagyis az értelmi sérült sportolók Világjátékán.

Pick Futófesztivál: igazi családi rendezvény volt

Pick Futófesztivál: igazi családi rendezvény volt

A vasárnapi futófesztivál két legfontosabb száma: 5520 futó, 200 család. A sporté volt a Dóm tér.

Szegednek találták ki a tájfutást

Szegednek találták ki a tájfutást

Kocatájfutóként nem mondhatok mást: ez bizony szegedi sport. De a nálam komolyabbak is egyetértenek velem. A hétvégi bajnokság alapján kiváltképp.

Márton Anita országos csúccsal vb-negyedik

Márton Anita országos csúccsal vb-negyedik

A fedettpályán Eb-aranyérmes súlylökő 19,48 méteres országos csúccsal negyedik lett a pekingi atlétikai világbajnokságon.

Bronzérmes lett Márton Anita Fehérváron

A szegedi súlylökő a Székesfehérváron rendezett Gyulai István Memorial, Magyar Atlétikai Nagydíjon nagyon kiegyensúlyozott sorozatot produkált és végül sikerült a bronzérmet megszereznie.

Márton Anita Fehérváron versenyez

Márton Anita is indul a keddi székesfehérvári Gyulai István Memorial Magyar Atlétikai Nagydíjon, amely a nevezések alapján minden idők legrangosabb hazai versenye lesz.

Biacsi lányok: egy lépéssel közelebb Rióhoz

Biacsi lányok: egy lépéssel közelebb Rióhoz

Az elmúlt hetekben két rangos versenyen szerepelt Biacsi Ilona és testvére, Bernadett. Antal Andor tanítványai összesen öt érmet szereztek, valamint mindketten megfutották az olimpiai A-szintet. Ez még nem jelent automatikus részvételt a riói paralimpián, de egy lépéssel közelebb kerültek Brazíliához.

Remekeltek a Biacsi testvére Svájcban

Remekül szerepelt a szegedi Biacsi-testvérpár a svájci Nottwilban rendezett para-atlétikai Grand Prix versenyen.

Márton Anita: szombaton arany Prága?

Márton Anita: szombaton arany Prága?

Magabiztosan tudta le a selejtezőt, szombaton a fináléban az aranyéremért lép a dobókörbe a szegedi súlylökő.

Éremért megy Prágába Márton Anita

Megkezdi szerepelését a prágai fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon a szegedi származású Európa-bajnoki bronzérmes súlylökő.

Archívum