Címoldal

Botka László a Városházán köszöntötte a pólosokatFotógalériával

Botka László a Városházán köszöntötte a pólosokat

A hétvégén zsinórban harmadik alkalommal szerezte meg a Magyar Kupát az A-Híd Szeged VE vízilabdacsapata. Botka László a Városháza házasságkötő termében köszöntötte a győztes sportolókat és a vezetőket.

A szegediek is ott lesznek a szolnoki uszodaavatón

A férfi vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjét a szövetség (MVLSZ) szerdai bejelentése szerint Szolnokon, a hivatalosan az esemény alkalmával avatandó új uszodában rendezik meg. A négy csapat között ott van az A-Híd Szeged VE csapat is.

Szivós Márton: nem elég kopogtatni!

Szivós Márton: nem elég kopogtatni!

Szivós Márton, az A-Híd Szeged VE egyik legjobbja szerint nem elég kopogtatniuk a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjének képzeletbeli ajtaján.

A hajrában nyert a Szeged az Eger ellenFotógalériával

A hajrában nyert a Szeged az Eger ellen

Hazai sikert hozott a Szeged-Eger összecsapás a férfi vízilabda ob I pénteki szegedi rangadóján. A hazai csapat az utolsó két negyedben 1-1 góllal volt jobb riválisánál és így megszerezte a 2 pontot.

Szolnok-Szeged döntő lesz vasárnap

Szolnok-Szeged döntő lesz vasárnap

A Szolnok után a Szeged jutott a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa vasárnapi döntőjébe, ugyanis a szombat esti második elődöntőben a címvédő egy góllal verte a Vasast a Komjádi uszodában teltház, több mint ezer néző előtt.

Nyögvenyelős győzelem a Szolnok ellenFotógalériával

Nyögvenyelős győzelem a Szolnok ellen

Két góllal a Szeged győzött a Szolnok ellen a Vodafone férfi vízilabda ob I 2012/13-as szezonjának első rangadóján, amelyet szerda este rendeztek az újszegedi sportuszodában.

Győzelemmel kezdett a Szeged a BL-benFotógalériával

Győzelemmel kezdett a Szeged a BL-ben

Sikeresen mutatkozott be a Szeged férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája szerdán elrajtoló csoportküzdelmeiben: a Tisza-partiak a nyitófordulós itthoni mérkőzésen három góllal verték a berlini Spandau 04 együttesét.