Címoldal

Két autó ütközött Deszk előtt

Egy ember meghalt, heten megsérültek abban a balesetben, ami vasárnap délután Szeged és Deszk között, a 43-as számú főúton történt. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalmat Kübekháza felé terelték.

Fokozottan figyeljünk a vadveszélyre!

Fokozottan figyeljünk a vadveszélyre!

szeged tv tartalom A vadbalesetekre hívta fel a gépjárművezetők figyelmét a rendőrség. Augusztus közepéig, a párzási időszakban az állatok gyakrabban ugranak ki az úttestre, ami súlyos következményekkel járhat a közlekedőkre nézve. (videóval)

Kukásautó és egy Mercedes ütközött Szegeden

Kukásautó és egy Mercedes ütközött Szegeden

szeged tv tartalom Súlyos baleset történt ma délelőtt 11 órakor a Debreceni utcában. Egy személygépkocsi és egy szemétszállító autó ütközött össze, több ember megsérült. (videóval)

Baleset miatt késnek a vonatok a szegedi vonalon

Baleset miatt késnek a vonatok a Budapest-Szeged vonalon, egy kamion a Budapestre tartó Pusztaszer InterCity első kocsijának ütközött Csengelénél szerda este - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Több sérültje is van a Feketesas utcai balesetnek

Összeütközött két autó a Feketesas utcában, egy gyalogost is elsodortak. A baleset nem sokkal öt óra előtt történt. A becsapódás olyan nagy erejű volt, hogy az úton szétszóródtak az üvegszilánkok. Az egyik sérültet a tűzoltók feszítővágóval emelték ki a kocsiból.

Halálos közlekedési baleset Szegeden

Életét vesztette a kórházban egy 59 éves helybeli férfi, miután Szegeden a Szabadkai úton kerékpárjával a villamos elé hajtott.

Autósok! Most kell nagyon figyelni az utakon

Autósok! Most kell nagyon figyelni az utakon

szeged tv tartalom Elkezdődött az őzek párzási időszaka. Ezekben a hetekben az állatok nappal is sokat mozognak, kezdetőznek, gyakran kelnek át a közutakon is. Csongrád megyében igen sok, mintegy 24-25 ezer őz él. A vadászok az autósoknak fokozott figyelmet és kisebb sebességet ajánlanak a balesetek elkerülésére. (videóval)

Tudja, mit kell tenni, ha elüt egy őzet?

Kezdődik az őzek násza, ami nagy veszély lehet az utakon: augusztus közepéig nagyobb eséllyel ugorhat az autónk elé egy őz, de kellő körültekintéssel és a megfelelő szabályok betartásával elkerülhetjük az őzgázolást és az autótörést. - írja a hvg

Újabb baleset: rájár a rúd a villamosokra

Újabb villamosbaleset történt ma délután Szegeden. Ezúttal egy személygépkocsi ütközött a 2-es villamossal. Szerencsére sem senki nem sérült meg az ütközés során.

Még mindig vizsgálják a baleset körülményeit

Még mindig vizsgálják a baleset körülményeit

szeged tv tartalom Egy troli is közrejátszott abban a balesetben, amelyben egy autóbusz és egy villamos ütközött össze a múlt héten szerdán a belvárosban. Az eset körülményeit még mindig vizsgálják, a tanúk vallomásán és a szakértői véleményen múlik, lesz-e vádemelés az ügyben. (videóval)

Korábbi híreink

Két mentőautó ütközött Szegeden

Két mentőautó ütközött Szegeden

szeged tv tartalomA Kálvária sugárút és a Londoni körút kereszteződésében ütközött két mentőautó kedden délelőtt. Az információk szerint mind a két jármű használta a megkülönböztető jelzését. A balesetben négyen sérültek meg. (frissítve, videóval)

Kamion és teherautó ütközött az M43-ason

szeged tv tartalomCsirkéket szállító kamionnal ütközött egy teherautó az M43-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a hajnali órákban. A mentők mindkét sofőrt kórházba vitték.

Busz és személyautó ütközött Szegeden

Busz és személyautó ütközött Szegeden

szeged tv tartalomHatan sérültek meg abban a balesetben, ami hétfőn délelőtt történt Szegeden a József Attila sugárút és a Retek utca kereszteződésében.

Reggel ismét balesetek nehezítették a közlekedést

Reggel ismét balesetek nehezítették a közlekedést

szeged tv tartalomAz utóbbi napokban egyre több a közlekedési baleset, ma reggel is a város több pontján helyszínelt a rendőrség. Szerencsére súlyos személyi sérülés nem történt, de a reggeli csúcsforgalom idején ezek az esetek jelentősen akadályozzák a közlekedést.

Újabb reggeli balesetek két helyszínen is

Újabb reggeli balesetek két helyszínen is

szeged tv tartalomCsütörtökön reggel újabb két baleset történt Szegeden. Pedig nincs rossz idő, köd, csúszós úttest, mégis ismét több autó ütközött a városban. (videó)

Két villamos ütközött az Anna-kútnál

Két villamos ütközött az Anna-kútnál

szeged tv tartalomSzinte az egész villamos-közlekedést megbénította az a baleset, amely 11 óra körül történt a belváros közepén. A Kossuth Lajos sugárút és a Tisza Lajos körút kereszteződésében két villamos ütközött össze.

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrség eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt L. Ádám ellen. A férfi kocsijával balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről.

Két autó ütközött a Kossuth Lajos sugárúton

SZEGED TV - Két személygépkocsi karambolozott a hétfő délutáni csúcsforgalomban Szegeden a Kossuth Lajos sugárút és a Pozsonyi Ignác utca kereszteződésében. A balesetben két ember sérült meg, őket kórházba szállították a mentők.

Két autó ütközött az Algyői úton

Két személygépkocsi ütközött össze Szegeden, az Algyői út és a Baktói utca kereszteződésében szombaton a reggeli órákban. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak csapódott.

Frontális ütközés a Tisza Lajos körúton

A rendőrség információi szerint egy személygépkocsi haladt Szegeden, a Tisza Lajos körúton a Huszár Mátyás rakpart irányába csütörtök reggel. A jármű sofőrje a Szegedi Vízmű épülete előtt – eddig tisztázatlan okok miatt – áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező személyautóval.

Archívum