Címoldal

Lassan vége az  útfelújítási program második ütemének

Lassan vége az  útfelújítási program második ütemének

szeged tv tartalom A legfontosabb beruházás a Felső Tisza-part aszfaltjának cseréje volt, emellett sorra kerültek olyan kis utcák és útszakaszok is, amelyek helyrehozatalát már korábban is tervezték. (videóval)

Végéhez közeledik a Fűrész utcai útfelújításFotógalériával

Végéhez közeledik a Fűrész utcai útfelújítás

Az önkormányzat ebben az évben közel 1 milliárd forintot fordít Szeged útjainak, járdáinak felújítására. Jelenleg is több helyszínen dolgozik a kivitelező. Többek között a Fűrész utca teljes felújítása is elkészül november közepére.

13 utcában folytatódik az útfelújításFotógalériával

13 utcában folytatódik az útfelújítás

Az önkormányzat ebben az évben közel 1 milliárd forintot fordít Szeged útjainak, járdáinak felújítására. Az első ütemben 10 utca rekonstrukciója készült el, a második ütem hétfőn kezdődik és 13 utcát érint a város szinte minden pontján.

Egyelőre macskaköves marad az Egressy utca

Egyelőre macskaköves marad az Egressy utca

Szeged belterületén mintegy 3 kilométer útszakasz kőburkolatú. Több utcában is megmaradt a régi macskakő, de amíg a közműveket nem újítják meg alattuk, a aszfaltozni sem lehet. Ezért kell még várni az újszegedi Egressy Béni utca felújítására is.

Újabb útfelújítások kezdődtek a városban

Újabb útfelújítások kezdődtek a városban

szeged tv tartalom Az Önkormányzata idén közel egymilliárd forintot költ az utak, járdák állapotának javítására. Ezen a héten két utcában, a Vedres és a Fűrész utcában kezdődnek meg a munkálatok 35,5 millió forint értékben. A Belvárosi Temetőben is aszfaltoztak hétfőn, mostantól jó minőségű úton érhetik el a látogatók a sírokat és a ravatalozót. (videóval)

Folytatódnak az útfelújítások a városban

Folytatódnak az útfelújítások a városban

Szeged önkormányzata közel egymilliárd forintot költ idén az utak, járdák állapotának javítására. A munkák a héten a Vedres és a Fűrész utcában is megkezdődnek.

A Károlyi utca burkolata is megújulFotógalériával

A Károlyi utca burkolata is megújul

Felújítják a Károlyi utca útburkolatát a belvárosban. Az aszfaltozás előtt kicserélik a vízművek csatornafedeleit, a szakemberek kiszintezik ezeket az elemeket, hogy minél kisebb rázkódással közlekedhessenek itt a járművek.

Három ütemben újulnak meg az utak és a járdákFotógalériával

Három ütemben újulnak meg az utak és a járdák

A szegedi önkormányzat ebben az évben 1 milliárd forintot fordít a város útjainak, járdáinak felújítására. Jelenleg is több helyszínen dolgoznak a kivitelezők a belvárostól, a külső városrészekig. A Hont Ferenc utcában két hét alatt végeztek a munkával.

Már megindult a munka a belvárosbanFotógalériával

Már megindult a munka a belvárosban

A Feketesas, a Kígyó és a Kiss Menyhért utcákban megindultak a munkagépek, elkezdődöttek a felújítási munkálatok, amelyek kedvező időjárás esetén három hétig tartanak majd.

Újabb útfelújítások indulnak a belvárosban

Újabb útfelújítások indulnak a belvárosban

Három utcában nem lehet hétfőtől parkolni a belvárosban. A Feketesas, Kígyó és Kiss Menyhért utcákban útfelújítás kezdődik, ezért a forgalom félpályán haladhat az érintett szakaszokon. Ha az időjárás kedvező lesz, a munkálatok három hétig tartanak majd.

Korábbi híreink

Tizennégy utca burkolata újul meg hamarosan

Tizennégy utca burkolata újul meg hamarosan

Folytatódnak a járda és útfelújítások, de a játszóterek építése, bővítése és korszerűsítése is várható a nyáron. Többek között ezekről döntött csütörtöki ülésén a városi közgyűlés Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága.

Két helyen is dolgoznak az utak felújításán

Két helyen is dolgoznak az utak felújításán

szeged tv tartalomSokat használt útszakaszok felújítása folyik Szegeden. A városi költségvetésből fedezett útjavításokat minden évben tavasszal kezdik meg a leginkább elhasználódott részeken. A belvárosban Deák Ferenc utcában zajlanak a munkálatok, Baktóban pedig a városrész egyik főútjának számító Pihenő utcát hozzák rendbe. (videóval)

Útfelújítás kezdődik kedden a nagykörúton

Útfelújítás kezdődik kedden a nagykörúton

A tavaszt, a jó idő kezdetét jelzi az is, hogy megkezdődik a város útjainak felújítása, karbantartása. Az idén elsőként a nagykörút egy szakasza fiatalodik meg: három napig útzárra és parkolási tilalomra is számítani kell.

Félmilliárdból újulnak meg a szegedi utak

Félmilliárdból újulnak meg a szegedi utak

szeged tv tartalom500 millió forintot költ a szegedi önkormányzat útfelújításra 2017-ben, több mint tíz utca burkolatát teszik rendbe. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatósága 60 millió forintból végez hasonló munkákat a városban, valamint hat trolimegállót is rendbe tesznek. (videóval)

Folytatódik a félmilliárdos útjavítási program

Folytatódik a félmilliárdos útjavítási program

Újabb üteméhez érkezett Szeged idei, félmilliárd forintból megvalósuló útépítési-javítási programja. November első feléig újabb fél tucat utca burkolata fiatalodik meg.

Közel félmilliárdból újulnak meg utak és járdák

Közel félmilliárdból újulnak meg utak és járdák

A szegedi önkormányzat idei költségvetésében a korábbiaknál nagyobb összeget, 380 millió forintot biztosít az út és járdahálózat rekonstrukciójára. A tervek szerint több ütemben zajlik a felújítás. Közben befejeződtek a Belvárosi híd rekonstrukciós munkálatai.

A Vár utcában folytatódik az útfelújítás

A Vár utcában folytatódik az útfelújítás

Idén több száz millió forintot költ a város az utak, járdák felújítására. Az eddig i rekonstrukciós alapot további 80 millió forinttal emelte meg a közgyűlés. A munkálatok párhuzamosan több helyszínen zajlanak. A napokban a Vár utca felújítását kezdte meg a kivitelező.

Utak és járdák újultak meg Petőfitelepen

Utak és járdák újultak meg Petőfitelepen

Nem csak a belvárosban, hanem a külső városrészekben is folyamatosan újítják fel az utakat, a járdákat és a parkolókat. Baktóban és Petőfi-telepen a lakossági igényeket figyelembe véve döntöttek a helyszínekről.

Döntöttek az útfelújítások második üteméről

Döntöttek az útfelújítások második üteméről

A városi közgyűlés Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának csütörtök reggeli ülésén egyetlen napirendi pontot tárgyaltak a képviselők. Miután megszavazták ezt, megindulhat a közbeszerzési eljárás folyamata a városi utak és járdák felújításának második üteméhez.

Döntöttek a felújítandó utakról

Döntöttek a felújítandó utakról

szeged tv tartalomVárosszerte összesen 11 utca, illetve utcaszakasz úttest-felújítását tervezi az önkormányzat. Ezek helyéről már döntöttek, és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása után, várhatóan a nyáron kezdődhetnek meg a munkálatok. A felújítandók között van elhasználódott belvárosi úttest, és baktói, valamint rókusi és újszegedi utca is.

Archívum

Négy utcában folytatódik a kátyúzás a jövő héten

Útfelújítás a megyében több mint 2 milliárd forintért

Torlódás várható az M5-ös autópályán

A jövő héten is folytatják az útjavításokat

Újabb három utcában kátyúznak a jövő héten

Újabb helyszíneken folytatódik az útfelújítás

Jól halad a sándorfalvi út felújítása

Lezárják a csongrádi út kivezető szakaszát

Hatszázmillió forint jut idén útépítésre, felújításra