Címoldal

A Nap is rámosolygott a gyermekfesztiválraFotógalériával

A Nap is rámosolygott a gyermekfesztiválra

Csepergő esővel indult, de később az időjárás is a kegyeiben fogadta az idén már negyedszer megrendezett Mosolypart Gyermekfesztivált. Estig még érdemes ellátogatni az Újszegedi Partfürdőre, ahol vidám programokkal sportolási lehetőséggel és műsorokkal várják a szegedieket.

Mosolyparttá változik vasárnap a partfürdő

Mosolyparttá változik vasárnap a partfürdő

Mosolyparttá változik vasárnap 10-től este 20 óráig az Újszegedi Partfürdő. Június 18-án, a szünidő első hétvégéjén színes, vidám programokkal várják a családokat a partfürdő területén rendezett Mosolypart Gyermekfesztiválon. Az idén az Egészséges Szegedért program keretében ingyenes szűrővizsgálatokat és tanácsadást is igénybe lehet venni.

Most már a Partfürdőn is „gyúrhatunk”Fotógalériával

Most már a Partfürdőn is „gyúrhatunk”

Kültéri kondicionáló parkot létesítettek a Szegedi Úszó Egylet és a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. közös projektjeként az Újszegedi Partfürdőn.

Elstartolt a SZIN: indul a buli a partfürdőnFotógalériával

Elstartolt a SZIN: indul a buli a partfürdőn

A sátorlakók már tegnap, a nulladik napon beköltöztek a partfürdőre, mától pedig négy napon keresztül buliktól lesz hangos a Tisza-part. Nyolc zenei helyszínen, több mint 160 fellépő szórakoztatja a nyarat búcsúztató fiatalokat és idősebbeket.

Csupa mosoly volt vasárnap a partfürdőFotógalériával

Csupa mosoly volt vasárnap a partfürdő

A szünidő első vasárnapján színes programokkal várták a családokat a partfürdő területén rendezett Mosolypart gyermekfesztiválon. A rendezvény egyik legfontosabb célja az volt, hogy a kisgyerekes családok ismét felfedezzék a Tisza partján lévő fürdőhelyet.

Mosolyparttá változik vasárnap a partfürdő

Mosolyparttá változik vasárnap a partfürdő

Mosolyparttá változik a hét végén az Újszegedi Partfürdő. Június 19-én, a szünidő első vasárnapján színes programokkal várják a családokat a partfürdő területén rendezett Mosolypart gyermekfesztiválon: 10 és 20 óra között számos színes, vidám program várja a látogatókat.

Itt a jó idő, szombaton kinyit a partfürdő

Itt a jó idő, szombaton kinyit a partfürdő

Megnyitja két medencéjét, az úgynevezett családi- és ülőmedencét a látogatók előtt az Újszegedi Partfürdő május 21-én, szombaton. A belépőjegyek árai a tavalyihoz képest az idén sem változnak. A meteorológusok pedig mindehhez jó időt is ígérnek a hét végére.

Veteránautók Szegeden: egy-kettő azért kellene...Fotógalériával

Veteránautók Szegeden: egy-kettő azért kellene...

Tizedszer rendezte meg a Dél-alföldi Veteránjármű-találkozót a Délalföldi Veteránjármű Egyesület. Semmiről nem maradtak még le!

Köztisztviselői szabad nap a partfürdőnFotógalériával

Köztisztviselői szabad nap a partfürdőn

Egész héten ünnepelték magukat a köztisztviselők Szegeden, joggal: ma családi körben pihentek a Tisza-parton.

Nyugdíjasok nyitották a szezont a Partfürdőn

Nyugdíjasok nyitották a szezont a Partfürdőn

Tavaszi forgatag néven egész napos szabadidős programot szerveztek a szegedi nyugdíjasok az Újszegedi Partfürdőn. Sütöttek, főztek, sportoltak és táncoltak késő délutánig.