Címoldal

Érmekkel tértek haza a szegedi öklözők

szeged tv tartalom A Boxvilág Ökölvívóképző SE fiataljai a Kőszegi Ostrom Kupán szerepeltek. A torna egy állomása annak a versenysorozatnak, ami a sportágat igyekszik népszerűsíteni. Szuknai Zsuzsanna tanítványai érmekkel tértek haza a Dunántúlról.

Meghalt Muhammad Ali, minden idők legnagyobb bokszolója

Hetvennégy éves korában meghalt az évtizedek óta Parkinson-kórral küzdő Muhammad Ali. A háromszoros bokszvilágbajnok napokkal ezelőtt került egy phoenixi kórházba, helyi idő szerint péntek este halt meg, közölte a család szóvivője. - írja az Index

Algyőn kinyílt a pofonzsák vasárnap

Egymás követték az izgalmas meccsek vasárnap az algyői faluházban, a harmadik alkalommal megrendezett algyői pofonparti elnevezésű ökölvívó versenyen. 11 klub 70 bunyósa szállt ringbe a sportág népszerűsítését szolgáló rendezvényen.

Szegedi női boxoló az Európa Játékokon

A női ökölvívótornán is lesz szegedi résztvevő a június 12-én kezdődő bakui Európa Játékokon. A Szeged Box Club versenyzője Nagy Bianka a 64 kg-os súlycsoportban képviseli majd a magyar színeket.

Erre a kastélyra kevés a lottóötös

Manny Pa­cquaio élete meccsére készül Floyd Mayweather ellen, ám a kemény felkészülést is meg kell néha szakítani. És mit csináljon ilyenkor az ember? Mondjuk vásároljon!

100 millióért szállhat ringbe Madár

Bár az orosz Gyenyisz Gracsov (30) elleni márciusi veresége után leírták, mégis hatalmas lehetőség előtt áll Erdei Zsolt (39). A Bokszvilágszervezet (WBO) egykori félnehézsúlyú, illetve a Bokszvilágtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú világbajnok profi ökölvívójának amerikai menedzsmentje André Warddal (29) tárgyal.