Címoldal

Kábítószert csempészett, lebukott, elítélték, ülni fog

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék első fokon egy macedón férfit, aki két kilogramm heroint próbált tavaly nyáron Magyarországra csempészni - tájékoztatta a bíróság szóvivője szerdán az MTI-t.

Nyolc és félévre ítéltek egy kábítószercsempészt

Nyolc és fél év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék egy német állampolgárságú férfit, aki 19,5 kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni - tájékoztatta a bíróság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Elítéltek öt embert a 2006-os tiszai árvíz utáni fertőtlenítés ügyében

Egy embert végrehajtandó, négyet felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott első fokon a Szegedi Törvényszék kedden a 2006-os tiszai árvíz utáni fertőtlenítéssel kapcsolatos csalás miatt.

Szegedi Törvényszék: tíz év a betegeket kifosztó szentesi ápolónak

Jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden egy férfit, aki eltulajdonította a szentesi kórház idős betegeinek értékeit.

Nyolc évet kapott a heroint elrejtő domaszéki férfit

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy domaszéki férfit, aki csaknem hat kilogramm heroint rejtett el a házában.

Hat évre ítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Hat év börtönbüntetéssel sújtott szerdán első fokon a Szegedi Törvényszék egy szerb férfit, aki 15 kilogramm marihuánát próbált Ausztriába csempészni Magyarországon keresztül 2016 karácsonyán.

Nyolc és fél évre ítéltek egy magát földönkívülinek kiadó csalót

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy férfit, aki magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől. A táblabíróság csalás bűntettében és más bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a jelenleg 54 esztendős vádlottat.

Törvénytelen volt a Népszabadság kivégzése

Jogerősen, másodfokon is elmarasztalta a bíróság a Médiaworks Zrt.-t, amiért a cég a munkavállalók előzetes tájékoztatása nélkül döntött a lap felszámolásáról és a munkavállalók munkavégzés alóli felmentéséről. A bíróság kimondta azt is, hogy jogszerűen működött üzemi tanács a Népszabadság dolgozóit foglalkoztató cégnél. - írja a nepszava.hu

Többmilliárdos pert nyert egy francia cafeteria cég a magyar állam ellen

Mintegy 23 millió eurós (több mint hétmilliárd forintos) kártérítést ítélt meg a Világbank Beruházási Viták Rendezése Nemzetközi Központja (ICSID) az Edenred francia utalvány-kibocsátó cégnek. - írja a vg.hu

Rendzavarás történt a bíróságon Szegeden

Rendzavarás történt egy fegyveres rablás ügyében tartott per ítélethirdetésén csütörtökön a Szegedi Járásbíróságon - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Korábbi híreink

Ingatlanokkal üzérkedőket ítéltek el Szegeden

Végrehajtás alatt álló ingatlanok áron aluli megszerzését ígérő csoport tagjait ítélte el másodfokon csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla.

Elkaszálták Brüsszelben a kaszinótörvényt

Az Európai Unió Bírósága jogerős ítéletében azoknak a magyar vállalkozóknak adott igazat, akiket a kormány 2012-ben három nap alatt kifosztott a kaszinótörvénnyel – nyilatkozta a 24.hu-nak Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnöke. - írja a 444.hu

Elítélték a gyerekeiket veszélyeztető szülőket

Elítélték a gyerekeiket veszélyeztető szülőket

szeged tv tartalomÍtélet született annak a házaspárnak az ügyében, akik saját háztartásukban nevelt kilenc kiskorú gyermeküket veszélyeztették, bántalmazták, emellett több alkalommal követtek el lopást, szomszédaikat pedig rendszeresen zaklatták. (videóval)

Elítélték a korrupt földhivatali ügyintézőt

Elítélték a korrupt földhivatali ügyintézőt

Jogerősen két év, a végrehajtásában öt évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék szerdán egy földhivatali ügyintézőt, aki ötvenezer forint ellenében jogosulatlanul adott ki adatokat az ingatlan-nyilvántartásból.

Folyamatosan ítélik el az embercsempészeket

Folyamatosan ítélik el az embercsempészeket

szeged tv tartalom Hetente 2-3 alkalommal indít a Csongrád Megyei Főügyészség eljárást embercsempészés bűntettének ügyében. Tavaly óta a magyar törvények sokkal szigorúbb büntetéssel fenyegetik azokat az elkövetőket, akik másoknak anyagi haszonszerzés céljából segítenek illegálisan átlépni a határt. (videóval)

Elítélték a villamoson verekedő szegedi férfit

Elítélték a villamoson verekedő  szegedi férfit

Jogerősen két és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden egy férfit, aki kegyetlenül bántalmazta egyik utastársát 2013. december 6-án a csongrádi megyeszékhely egyik villamosán - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.

Albán kábítószercsempész ellen emeltek vádat Szegeden

Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség egy albán férfi ellen, aki 14,5 kiló marihuánát próbált Magyarországra csempészni tavaly decemberben – tájékoztatta a főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Nyolc évet kapott a szegedi trafikrabló

Első fokon nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Járásbíróság egy férfit, aki a vád szerint tavaly augusztusban kirabolt egy trafikot a csongrádi megyeszékhelyen – tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Hunvald-per: nem várt, jelentős súlyosítás

Hunvald-per: nem várt, jelentős súlyosítás

Két és fél év börtönbüntetés, több mint 33 millió forintos kártérítés a volt VII. kerületi polgármester ellen. FRISSÍTVE, ÚJ RÉSZLETEK!

Kábítószert előállító férfiakat ítéltek el

Jogerősen hét év hat hónap és tizennégy év közötti fegyházbüntetéssel sújtott csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla három Bács-Kiskun megyei férfit, aki több száz tő indiai kendert termesztett, az előállított marihuánát pedig értékesítette.

Archívum

Elbukott Orbánék pálinka-szabadságharca

Elítélték a rendőröket elsodró görög sofőrt

Elítélték a szegedi sebészt bántalmazó portást

Jogerősen elítélték a szegedi csalót

126 millió forint kötbér jár Szegednek

Tíz évet kapott barátja megöléséért

Elítélték a villamoson verekedő férfit

Egyezkednének a csehek a kötbér fizetéséről

Lemond mandátumáról Keresztúri Farkas Csaba

Felfüggesztett börtönt kapott Keresztúri

Angol kvízversenyt hirdet a Somogyi-könyvtár

Embercsempészeket ítéltek el Szegeden

Pénteken folytatódik a kötbér per

Door-to-door kampányra készülhetnek Baján

Csaknem húsz család ingatlanát árverezhetik el

Elítélték az ékszerbolt szerbiai kirablóit

Folytatódik a kötbér per, fellebbez az önkormányzat

A bíróság felmentette Nagy Sándort

Öt év egy 2008-as szegedi rablás elkövetőjét

Kábítószer-kereskedőket ítélt el a Szegedi Ítélőtábla

Az ügyészség súlyosbítaná Keresztúri büntetését

30 család ingatlanát árverezhetik el

Hét év börtön a gyilkos hajléktalannak

Hat évre ítélték a csaló szegedi cégvezetőt

Két év fogház a Röszkén balesetet okozó sofőrnek