Címoldal

Eredményes évet zártak a szegedi bíróságok

Eredményes évet zártak a szegedi bíróságok

A devizahiteles perek és az illegális határátlépőkkel kapcsolatos ügyek jelentették a legnagyobb kihívást tavaly a Szegedi Ítélőtáblán és a Szegedi Törvényszéken. A növekedő mennyiségű feladat ellenére a régebbi ügyek számát is sikerült csökkenteni a szegedi bíróságokon. (videóval)

Nincs „veszélyeztetett” város a megyében

Nincs „veszélyeztetett” város a megyében

Stabil és kiegyensúlyozott volt Csongrád megye biztonsága 2016-ban is. Ezt támasztja alá a szakmai és önkormányzati értékelés is – mondta csütörtökön tartott évértékelő sajtótájékoztatóján a megyei rendőrfőkapitány.

Rendőrségi évértékelő: jó a megye a közbiztonsága

Rendőrségi évértékelő: jó a megye a közbiztonsága

Tavaly több mint 10 ezer bűncselekményt regisztráltak, de az elmúlt évben nem történt emberölés Csongrád megyében. Összesen 487 ezer órát töltöttek a megye egyenruhásai a közterületeken. A rendőrök szerint javult az állampolgárok szubjektív biztonságérzete.

Átlagos évük volt a megyei katasztrófavédőknek

Átlagos évük volt a megyei katasztrófavédőknek

szeged tv tartalom Szakmai felkészültségben országosan is az egyik legerősebb szervezet a Csongrád megyei hangzott el a Katasztrófavédelem évértékelőjén. A beszámolóból az is kiderült, hogy nagyon kevés a pályaelhagyó, és a fiatalok közül is egyre többen szeretnének a fekete egyenruhába bújni. (videóval)

Ellenzék: "Egy álmodozó beszélt álomországról"

Az ellenzék keményen kritizálta Orbán pénteki évértékelő beszéd, mint mondták, Orbán kétségbeesett és sikertelen kísérletet tett a belháború és a válság rendezésére, egy álmodozó beszélt álomországról tátott szájú óvodásoknak, és a kormányzás nyertesei a Lázár-, Habony-, Szijjártó- és Mészáros-félék – írja a hvg

Nem lesz örömünnep Orbán mai évértékelése

Egy kormánypárti frontember szerint a péntek délutáni Orbán-évértékelőn mindenki azt várja a miniszterelnöktől, hogy "valamit mondjon", miután a "Veszprém utáni, Tapolca előtti hangulat" határozza meg most a Fideszt.

Többször is mellé lőtt Orbán az évértékelőben

Márai Sándor-idézetet konferált fel évértékelőjében Orbán Viktor, a gondolatot el is mondta. A gond csupán az, hogy az valójában Ottlik Gézától származik. Más esetekben sem volt pontos.

Csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma

Csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma

Csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma tavaly Csongrád megyében, ahol a múlt évben csaknem 4700 határsértőt fogtak el - közölte a megyei rendőrfőkapitány kedden Szegeden.