Címoldal

És hogy jövőre mi lesz?

És hogy jövőre mi lesz?

Milyen volt 2017? És mit vár 2018-tól? – a Szegedi Tükör körkérdése szegedi és Szegedről elszármazott írótól, újságírótól, zenésztől és sportolótól.

Eredményes évet zárt a megyei katasztrófavédelem

Eredményes évet zárt a megyei katasztrófavédelem

szeged tv tartalom 2,7 milliárd forintból gazdálkodott 2016-ban a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Ennek legnagyobb része az 522 fős állomány bérköltségét fedezi, de jutott forrás eszközvásárlásra és fejlesztésre is. Az országos értékelés szerint a megyei főigazgatóság teljesítménye kivételes, 92%-os. (videóval)

Botka az új esély az MSZP számára?

"Azt kell mondani, amit Botka László, ha mögüle visszatáncolnak, megbuknak" - értékelte az MSZP elnökének és miniszterelnök-jelöltjének szombati programhirdetése után kialakult helyzetet Ceglédi Zoltán. - írja a nepszava.hu

Sikeres évet zárt a Szegedi Ítélőtábla

Sikeres évet zárt a Szegedi Ítélőtábla

Sikeres évet zárt 2015-ben a Szegedi Ítélőtábla, a táblabíróságra érkező ügyek javarészében fél éven belül döntés született - közölte Harangozó Attila elnök pénteken sajtótájékoztatón a Tisza-parti városban.

Az első a rendrakás és a felkészülés éve volt

Az első a rendrakás és a felkészülés éve volt

Az eltelt egy évet értékelte Botka László polgármester a Szeged Televízió Szemközt című műsorában. A beszélgetés során többek között szóba kerültek az önkormányzati cégek ügyei, a cégvezetői pályázatok és az adórendelet módosítása is.

Évet értékel a polgármester a városházán

Évet értékel a polgármester a városházán

Botka László polgármester a hagyományoknak megfelelően csütörtökön délután 5 órától a városháza dísztermében tart évértékelőt és beszél a város előtt álló feladatokról és tervekről. A „Beszámol a polgármester” című ankétot az idén már 13. alkalommal rendezik meg a Közéleti Kávéház keretein belül

Sikeres volt a megyei katasztrófavédelem tavaly

Sikeres volt a megyei katasztrófavédelem tavaly

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője szerint sikeresen tudta megoldani tavalyi feladatait a Csongrád megyei igazgatóság. Bakondi György altábornagy hétfőn Szegeden, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2012-es munkáját értékelte.

Jó évet zárt a NAV a Dél-Alföldön

Jó évet zárt a NAV a Dél-Alföldön

Jó évet zártak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-alföldi egységei 2012-ben; a régióban nettó 403,9 milliárd forint folyt be a főbb adónemekből, a vám- és pénzügyőr szakág 29,5 milliárd forint bevételt könyvelhetett el, míg a bűnügyi igazgatóság 3,8 milliárd forint vagyont vont el az elkövetőktől - derült ki a hatóság szerdai szegedi sajtótájékoztatóján.

Pick Szeged: Ez történt 2012-ben

Pick Szeged: Ez történt 2012-ben

Az év vége közeledtével az ember vesz egy nagy levegőt és visszatekint a mögötte hagyott esztendőre, egyfajta számvetést készít. Mi most a Pick Szeged kézilabda csapatával tesszük ugyan ezt, megvizsgáljuk a csapat 2012-es évének második felét. Az őszi szezont, amely során a Pick veretlen maradt idehaza, olyan elképesztő meccseket játszott, mint a Veszprém, vagy akár a Schafhausen elleni.