Címoldal

Mi érdekelte leginkább a magyarokat az idei évben?

Mi érdekelte leginkább a magyarokat az idei évben?

Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás és a csirkemell recept is előkelő helyen végeztek.

Óriási siker a Pompeji-kiállítást

Óriási siker a Pompeji-kiállítást

Már az első napon 8500-an tekintették meg a frissen megnyílt Pompeji-kiállítást Szegeden: a Múzeumok Éjszakáján a hőség ellenére is sokan vettek részt. Lezajlott a gladiátor-vonulás és a harci viadal is, mindkettő komoly tömegeket vonzott.

Óriási az érdeklődés a Harry Potter-színdarabra

Majd csak májusban mutatják be, de már több, mint negyedmillió jegyet eladtak a Harry Potter színpadi változatára a West Enden. - írja a Blikk

Csúcsra pörgött a közösségi média

A Twitter és a Facebook közösségi oldal is rekordszámú bejelentkezést regisztrált a világbajnoki döntő alatt, amelyen a német labdarúgó-válogatott hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte Argentínát.

Szabadtéri játékok: tarol a Mamma Mia!

Szabadtéri játékok: tarol a Mamma Mia!

Soha nem látott siker a Szegedi Szabadtéri Játékok első jegyértékesítési napja. A jövő nyárra meghirdetett 14 előadásból már most több mint egy teltháznyi, közel 4 és fél ezer jegyet vásároltak. A Mamma Mia! a legnépszerűbb előadás.

Nyugdíjasok, melegek, balhé az állami párválasztón

Vasárnap állami párválasztó "bulit" tartott a kormány országszerte tíz helyszínen, amelyre összesen tízmillió forintot költöttek. Az év egyik legkínosabb eseményén a budapesti rendezvényen mintegy 100-150 fő vett részt, főleg sajtómunkások, kisgyerekek és nyugdíjasok. Balhé is volt, kettő. Videó.

Megrohamozták a szabadtéri jegyirodáját

Megrohamozták a szabadtéri jegyirodáját

Kivételes érdeklődés kísérte a jegyértékesítés hétfői kezdetét a Szegedi Szabadtéri Játékok jegyirodáján, a Reök-palotában. Közel 2 ezer Dóm téri széken már ülnek 2013-ban: az első jegyértékesítési nap eredménye az elmúlt évek egyik rekordszáma.