Címoldal

Kávévilág: megérkezett a Starbucks Szegedre

Kávévilág: megérkezett a Starbucks Szegedre

Szegeden, az Árkádban nyitja meg holnap, pénteken első vidéki üzletét a világ legismertebb kávézólánca, a Starbucks. A világcég 20. hazai üzletének helyszínéül a pezsgő egyetemi és kulturális élet miatt választotta Szegedet.

A világ az algáktól a virágokig

A világ az algáktól a virágokig

szeged tv tartalom Különleges világot fedezhettek fel az érdeklődők, akik elmentek a Növények Napjára. Az Európai Növénytudományi Szervezet rendezvényét Szegeden most a negyedik alkalommal tartották meg.

Futóverseny miatt lesznek útlezárások

Futóverseny miatt lesznek útlezárások

Az Árkád futófesztivál miatt komoly forgalomkorlátozásra lehet számítani április 23-án délelőtt. A közgyűlés Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi bizottsága ezen kívül megtárgyalta a „Zöld város kialakítása” nevű uniós projekt két beruházásának részleteit is.

Fesztivál: csokoládé fog folyni a Tiszában

Fesztivál: csokoládé fog folyni a Tiszában

Csokoládéból, grillázsból és marcipánból építik meg Szeged főutcáját, a Tisza árvízi emlékmű és Bertalan híd közötti szakaszát a pénteken kezdődő, ötödik Szegedi Csokoládéfesztiválon. A gigantikus, ehető terepasztalon végig ívelő folyómederben 200 kiló csokoládé fog hömpölyögni.

Kutyák, macskák keresnek gazdit az Árkádban

Kutyák, macskák keresnek gazdit az Árkádban

Augusztus 14-én, vasárnap estig kutyák és cicák várják leendő gazdájukat az Árkád Bevásárlóközpontban. Az örökbefogadás mellett szórakoztató kutyabemutatókkal és érdekes előadásokkal várja az érdeklődőket a Tappancs Alapítvány csapata.

Sikeres volt az Árkád FutófesztiválFotógalériával

Sikeres volt az Árkád Futófesztivál

szeged tv tartalom A borongós, esős időjárás ellenére is sokan vettek részt a vasárnapi Árkád Futófesztiválon. A 10 órakor elstartoló 2200 méteres családi csapat futáson is már több százan indultak, de még többen neveztek a 3,4 kilométeres egyéni versenyre, hiszen erre a távra csaknem 3000 regisztráció érkezett.

Egy kicsit felfordul a város vasárnap

Egy kicsit felfordul a város vasárnap

Április 24-én, vasárnap, két nagyszabású rendezvény is szerveznek a városban, az ÁRKÁD futófesztivált és a Critical Mass kerékpáros felvonulást. A rendezvények ideje alatt a jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Bűnmegelőzési bemutató az Árkádban

Bűnmegelőzési bemutató az Árkádban

szeged tv tartalom A bevásárlóközpontban loptak táskát, pénztárcát és telefont is – de nem igazából. Nyugdíjasok adtak elő bűnügyi jeleneteket azon a különleges bűnmegelőzési bemutatón, amelyet az Árkádban tartott a rendőrség. Mindenkinek jobban kellene figyelni az értékeire. (videóval)

Két napig az utazóké lesz az Árkád

Két napig az utazóké lesz az Árkád

Az idén már tizedik alkalommal rendezi meg a Majoros International Kft. pénteken és szombaton a Dél-Alföld legnagyobb utazás és szabadidő szakkiállítását az Árkád üzletközpontban, amelyre több mint 60 kiállító, köztük számos szegedi utazási iroda hozza el turisztikai kínálatát.

Csoki kánaán volt a hétvégén az Árkádban

Csoki kánaán volt a hétvégén az Árkádban

szeged tv tartalom Belga csokival vonták be Európa legerősebb és egyik legértékesebb Ford Mustangját. A Szegedi Csokifesztivál szervezői egy egészen elképesztő produkcióra vállalkoztak: több mint 250 kiló csokoládéval vontak be a közel 1.100 lóerő teljesítményű versenyautót. (videóval)

Korábbi híreink

Februárban Szeged lesz a csokoládé fővárosa

Februárban Szeged lesz a csokoládé fővárosa

Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Szegedi Csokifesztivál szervezői egy egészen elképesztő produkcióra vállalkoztak, 250 kiló belga csokival vonják be Európa legerősebb és egyik legértékesebb Ford Mustangját.

Oldtimerek népesítették be az Árkádot

A ’20-as, ’30-as évek legendás autócsodáiból nyílt kiállítás az Árkád Szeged bevásárlóközpontban. A különleges benzinfalókat május 23-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Árkád futófesztivál: kifulladásig

Árkád futófesztivál: kifulladásig

Csak előzetesen több mint kétezren neveztek. A befolyt összegből a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítványt támogatták.

Naná, hogy van nekik világnapjuk is!

Naná, hogy van nekik világnapjuk is!

Meg minden másuk: hiszen ők is ugyanolyan szuper emberek, mint mi, „egészségesek”. Autisták rendeztek flash mobot az Árkád Szegedben – mindenkinek!

Kétnapos utazási börzének ad otthont az Árkád

Kétnapos utazási börzének ad otthont az Árkád

Az idén már kilencedik alkalommal rendezi meg a Majoros International Kft. pénteken és szombaton a Dél-Alföld legnagyobb utazás és szabadidő szakkiállítását az Árkád üzletközpontban, amelyre 65 kiállító, köztük számos szegedi utazási iroda hozza el turisztikai kínálatát.

Vasárnapi boltstop: menekülnek, ahogy tudnak

Alakul az egységfront a kormánnyal szemben: sorra jelentik be a meghosszabbított nyitva tartást az áruházláncok mellett a bevásárlóközpontok is. Az is igaz azonban, hogy a jellemzően csütörtöktől kezdődő plusz nyitvatartási órák csak részben tudják ellensúlyozni a kieső teljes vasárnapot.

11 éves fenyegette meg bombával az Árkádot

Gyermekkora miatt nem büntethető az a 11 éves fiú, aki bombával fenyegette meg a szegedi Árkádot.

Régi karácsonyokat idéz meg a Somogyi az Árkádban

Régmúlt karácsonyok meghitt hangulatát idéző környezetben hívogatja a gyerekeket a Somogyi-könyvtár az Árkád Szeged Bevásárlóközpont adventi forgatagában.

Stahl Judit az Árkádban dedikálja új könyvét

Stahl Judit az Árkádban dedikálja új könyvét

A közelmúltban jelent meg Stahl Judit legújabb szakácskönyve, a Gyors konyha, amelyet november 29-én, szombaton délelőtt 11 órától dedikál a szerző az Árkád Szeged bevásárlóközpontban található Alexandra Könyváruházban.

Az Árkádban népszerűsíti az olvasást a Somogyi

Az Árkádban népszerűsíti az olvasást a Somogyi

A Somogyi-könyvtár július 15-től 20-ig kitelepül az Árkád Szeged bevásárlóközpontba. Az olvasásnépszerűsítő program keretében hat napon keresztül vidám, mesés programokkal várják a gyermek és felnőtt olvasókat, akik találkozhatnak Gimesi Dórával, a Csomótündér című mesekönyv szerzőjével is.

Archívum