Címoldal

Gallyazzák a fákat a Démász megbízásából

A DÉMÁSZ szerelői folyamatosan végzik a kockázatosnak ítélt helyek beazonosítását és ahol a faágakat a zavartalan villamosenergia-ellátás szempontjából veszélyesnek minősítik, ott az áramszolgáltató elvégezteti a szükséges beavatkozásokat.

Hálózatbővítést végez az áramszolgáltató Szegeden

Hálózatbővítést végez az áramszolgáltató Szegeden

Szegeden több utcában számíthatnak időszakos áramszünetre szeptemberben a fogyasztók. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója, a DÉMÁSZ lakossági igény alapján több új társasház villamosenergia-ellátásának biztosításához hálózatépítést végez a Veresács, a Fűrész és a Lengyel utcában.

Éjjel-nappal lehet telefonon ügyeket intézni

Éjjel-nappal lehet telefonon ügyeket intézni

Szinte teljes körűen intézhetik az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket telefonon és online a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának ügyfelei. Az egyetemes áramszolgáltatók közül egyedül a DÉMÁSZ-nál tudnak a fogyasztók éjjel-nappal telefonon ügyet intézni.

Rekord mennyiségű áram fogyott a rekord melegben

Rekord mennyiségű áram fogyott a rekord melegben

A fokozódó hőség miatt csütörtökön megdőlt az idei fogyasztási csúcs a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójánál. Az idei nyár legmelegebb hetében a Nemzeti Közművek ügyfeleinek napi fogyasztása több volt, mint amennyi villamos energiát egy 6000 fős településen használnak éves szinten, például a Bács-Kiskun megyei Izsákon.

24 órában csörög a telefon az áramszolgáltatónál

24 órában csörög a telefon az áramszolgáltatónál

Tizenhat millió hívásnál tartanak a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának telefonos ügyfélszolgálati munkatársai a Call Center 2001-es indulása óta. A 24 órában hívható telefonos szolgáltatással – amelynek a Kiváló Call Center Díjat is odaítélték – a társaság egyedülálló az egyetemes áramszolgáltatók között.

Szívszorító posztban búcsúzik elpusztult gólyájától, az E-ON-t hibáztatja

A bejegyzés szerint az elavult, szigeteletlen középfeszültségű oszlopok folyamatos veszélyt jelentenek a magyarországi gólyákra. Időközben az E-ON szóvivői is nyilatkoztak.- írja a szeretlekmagyarorszag.hu

Az áram útját mutatják be a Démász GalériábanFotógalériával

Az áram útját mutatják be a Démász Galériában

A villamos energia útját bemutató kiállítás nyílt hétfőn este a Démász Galériában. A tárlaton bárki megismerheti azt az utat, amelynek során az áram eljut az otthonokba, a termelő üzemekbe vagy az utcai kandeláberekbe.

A hidegben több energiát fogyasztunk

A hidegben több energiát fogyasztunk

szeged tv tartalom Jelentősen nőtt az elmúlt napok hideg időjárása miatt az energiafogyasztás. Szegeden és a térségben mind a gázból, mind áramból többet fogyasztunk, mint a korábbi időszakokban és a Távfűtő Kft. is majd egy ötödével több gázt éget el, hogy biztosítsa a lakások ellátását. (videóval)

Ezzel keresett 16 milliót Caramel

Tőle meglepő nyíltsággal vall szerelemről, pénzről, szakmáról a most megjelent könyvében Caramel. Többek között arról is beszélt, hogy mit csinált az első millióival. - írja a Blikk

200 millióval csökkenhet az egyetem energiaköltsége

200 millióval csökkenhet az egyetem energiaköltsége

Több mint kétszázmillió forinttal csökkenhet a Szegedi Tudományegyetem villamosenergia- és földgázszámláinak végösszege, mert a felsőoktatási intézmény megújította szerződéseit a szolgáltatókkal.

Korábbi híreink

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrség eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt L. Ádám ellen. A férfi kocsijával balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről.

Két autó ütközött a Kossuth Lajos sugárúton

SZEGED TV - Két személygépkocsi karambolozott a hétfő délutáni csúcsforgalomban Szegeden a Kossuth Lajos sugárút és a Pozsonyi Ignác utca kereszteződésében. A balesetben két ember sérült meg, őket kórházba szállították a mentők.

Naperőmű ad áramot a Csillagban

Naperőmű ad áramot a Csillagban

Ősztől napelemes rendszer termeli a Szegedi Fegyház és Börtön áramfogyasztásának jelentős részét. A műszaki átadás-átvétel már megtörtént, most az engedélyekre várnak.

Nem adta meg az elsőbbséget, ütközött, meghalt

Csütörtök délelőtt egy 61 éves férfi a szegedi Maros utcában haladt segédmotoros-kerékpárjával. A Zárda utcai kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek.

Frontális ütközés a Tisza Lajos körúton

A rendőrség információi szerint egy személygépkocsi haladt Szegeden, a Tisza Lajos körúton a Huszár Mátyás rakpart irányába csütörtök reggel. A jármű sofőrje a Szegedi Vízmű épülete előtt – eddig tisztázatlan okok miatt – áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező személyautóval.

Ausztriába menekülnek a magyarok?

Ugrásszerűen nőtt tavaly az Ausztriában megjelenő magyar vállalkozások száma. A kelet-közép-európai régióból és a volt szovjet tagköztársaságokból egyre több cég létesít ausztriai telephelyet.

Putyin után újabb kínos diplomáciai vizit Magyarországon

Miközben Putyin magyarországi látogatása fölött nehezen tér napirendre a nemzetközi sajtó, az Orbán-kormány újabb, finoman szólva is vitatott megítélésű magas rangú vendégeket fogad: jön Törökország kormányfője és külügyminisztere.

Sztáresküvőkből idén sem lesz hiány!

Több olyan sztár döntött úgy, hogy idén összeházasodik a kedvesével, akiről ezt eddig nehéz volt elképzelni.

Az ünnepek alatt nem kapcsolják ki az áramot

Az ünnepek alatt nem kapcsolják ki az áramot

Az EDF Démász Zrt., mint felelős villamosenergia-szolgáltató a nehéz anyagi körülmények között élő családok védelmében az ünnepi időszakban az idei évben is kikapcsolási moratóriumot hirdet. 2014. december 18. és 2015. január 08. között azoknál a lakossági ügyfeleknél sem kapcsolják ki az áramot, akiknek számlatartozásuk van.

150 milliós segítség az áramszámlákhoz

150 milliós segítség az áramszámlákhoz

Öt hónap alatt háromezer fogyasztó jelentkezett az EDF Démász és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelő programjába. A dél-alföldi villamosenergia-szolgáltató és a karitatív szervezet májusban újabb együttműködési megállapodást írt alá, így 2014-ben és 2015-ben 150 millió forintos keret áll rendelkezésre a Hálózat a közösségért program folytatására.

Archívum

Fára mászott, mert megcsalta a felesége

Vasárnap óraátállítás: nyakunkon a tél

Mező Misi lesüketezte Caramelt

Szabálytalan kanyarodás miatt ütközött két autó

Okos mérőket szerel fel az áramszolgáltató

Nem fogyott sokkal több áram a hidegben