Címoldal

A név változik, a támogatás töretlen

A név változik, a támogatás töretlen

Decembertől NKM Vízisport Szeged Egyesület néven folytatja a Dél-Alföld legsikeresebb klubja. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója, az NKM Áramszolgáltató Zrt., csak úgy, mint a jogelődök, elkötelezett a hazai kajak-kenu sport támogatása iránt.

Tömeges koccanás Rókuson

Hat autó ütközött össze a rókusi víztoronynál hétfő délután.

Hálózatépítést végez az áramszolgáltató decemberben Szegeden

Szegeden decemberben folytatódik a villamoshálózat átépítése a középfeszültségű és a kisfeszültségű vezetékszakaszokon. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz decemberben Szegeden, több utcában.

Novemberben is dolgoznak az áramszolgáltató szakemberei Szegeden

Szegeden novemberben folytatódik a villamoshálózat környezetében az üzembiztonságot szolgáló gallyazás. Több utcában pedig többlet villamos energia igény alapján hálózatépítést végez a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója.

Gallyazzák a fákat a Démász megbízásából

A DÉMÁSZ szerelői folyamatosan végzik a kockázatosnak ítélt helyek beazonosítását és ahol a faágakat a zavartalan villamosenergia-ellátás szempontjából veszélyesnek minősítik, ott az áramszolgáltató elvégezteti a szükséges beavatkozásokat.

Hálózatbővítést végez az áramszolgáltató Szegeden

Hálózatbővítést végez az áramszolgáltató Szegeden

Szegeden több utcában számíthatnak időszakos áramszünetre szeptemberben a fogyasztók. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója, a DÉMÁSZ lakossági igény alapján több új társasház villamosenergia-ellátásának biztosításához hálózatépítést végez a Veresács, a Fűrész és a Lengyel utcában.

Éjjel-nappal lehet telefonon ügyeket intézni

Éjjel-nappal lehet telefonon ügyeket intézni

Szinte teljes körűen intézhetik az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket telefonon és online a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának ügyfelei. Az egyetemes áramszolgáltatók közül egyedül a DÉMÁSZ-nál tudnak a fogyasztók éjjel-nappal telefonon ügyet intézni.

Rekord mennyiségű áram fogyott a rekord melegben

Rekord mennyiségű áram fogyott a rekord melegben

A fokozódó hőség miatt csütörtökön megdőlt az idei fogyasztási csúcs a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójánál. Az idei nyár legmelegebb hetében a Nemzeti Közművek ügyfeleinek napi fogyasztása több volt, mint amennyi villamos energiát egy 6000 fős településen használnak éves szinten, például a Bács-Kiskun megyei Izsákon.

24 órában csörög a telefon az áramszolgáltatónál

24 órában csörög a telefon az áramszolgáltatónál

Tizenhat millió hívásnál tartanak a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának telefonos ügyfélszolgálati munkatársai a Call Center 2001-es indulása óta. A 24 órában hívható telefonos szolgáltatással – amelynek a Kiváló Call Center Díjat is odaítélték – a társaság egyedülálló az egyetemes áramszolgáltatók között.

Szívszorító posztban búcsúzik elpusztult gólyájától, az E-ON-t hibáztatja

A bejegyzés szerint az elavult, szigeteletlen középfeszültségű oszlopok folyamatos veszélyt jelentenek a magyarországi gólyákra. Időközben az E-ON szóvivői is nyilatkoztak.- írja a szeretlekmagyarorszag.hu

Korábbi híreink

Az áram útját mutatják be a Démász Galériában

Az áram útját mutatják be a Démász Galériában

A villamos energia útját bemutató kiállítás nyílt hétfőn este a Démász Galériában. A tárlaton bárki megismerheti azt az utat, amelynek során az áram eljut az otthonokba, a termelő üzemekbe vagy az utcai kandeláberekbe.

A hidegben több energiát fogyasztunk

A hidegben több energiát fogyasztunk

szeged tv tartalomJelentősen nőtt az elmúlt napok hideg időjárása miatt az energiafogyasztás. Szegeden és a térségben mind a gázból, mind áramból többet fogyasztunk, mint a korábbi időszakokban és a Távfűtő Kft. is majd egy ötödével több gázt éget el, hogy biztosítsa a lakások ellátását. (videóval)

Ezzel keresett 16 milliót Caramel

Tőle meglepő nyíltsággal vall szerelemről, pénzről, szakmáról a most megjelent könyvében Caramel. Többek között arról is beszélt, hogy mit csinált az első millióival. - írja a Blikk

200 millióval csökkenhet az egyetem energiaköltsége

200 millióval csökkenhet az egyetem energiaköltsége

Több mint kétszázmillió forinttal csökkenhet a Szegedi Tudományegyetem villamosenergia- és földgázszámláinak végösszege, mert a felsőoktatási intézmény megújította szerződéseit a szolgáltatókkal.

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrség eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt L. Ádám ellen. A férfi kocsijával balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről.

Két autó ütközött a Kossuth Lajos sugárúton

SZEGED TV - Két személygépkocsi karambolozott a hétfő délutáni csúcsforgalomban Szegeden a Kossuth Lajos sugárút és a Pozsonyi Ignác utca kereszteződésében. A balesetben két ember sérült meg, őket kórházba szállították a mentők.

Naperőmű ad áramot a Csillagban

Naperőmű ad áramot a Csillagban

Ősztől napelemes rendszer termeli a Szegedi Fegyház és Börtön áramfogyasztásának jelentős részét. A műszaki átadás-átvétel már megtörtént, most az engedélyekre várnak.

Nem adta meg az elsőbbséget, ütközött, meghalt

Csütörtök délelőtt egy 61 éves férfi a szegedi Maros utcában haladt segédmotoros-kerékpárjával. A Zárda utcai kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek.

Frontális ütközés a Tisza Lajos körúton

A rendőrség információi szerint egy személygépkocsi haladt Szegeden, a Tisza Lajos körúton a Huszár Mátyás rakpart irányába csütörtök reggel. A jármű sofőrje a Szegedi Vízmű épülete előtt – eddig tisztázatlan okok miatt – áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező személyautóval.

Ausztriába menekülnek a magyarok?

Ugrásszerűen nőtt tavaly az Ausztriában megjelenő magyar vállalkozások száma. A kelet-közép-európai régióból és a volt szovjet tagköztársaságokból egyre több cég létesít ausztriai telephelyet.

Archívum

Dosztojevszkij „beugrik” a Reök-palotába

Baleset miatt teljes volt az útzár az 55-ösön

Kamion és személyautó ütközött Domaszéknél

Ezer forinttal csökkenhet az áramszámla

Fára mászott, mert megcsalta a felesége

Vasárnap óraátállítás: nyakunkon a tél

Mező Misi lesüketezte Caramelt

Szabálytalan kanyarodás miatt ütközött két autó

Okos mérőket szerel fel az áramszolgáltató

Nem fogyott sokkal több áram a hidegben