Beteg gyerekekért sétáltak Szegeden

Szegedi hírek | 2017. október 6. 05:30
séta, beteg gyerekek, Amway, gyűjtés, segítség, vi2017-10
10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK: október 1-jén újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 12 helyszínen, köztük Szegeden is. A program célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék a beteg gyermekek gyógyulását. A részvételi díjból befolyt összeget az Amway megduplázta.

Az Amway Hungária immár harmadik alkalommal, idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” országos jótékonysági eseményét október 1-jén. A résztvevők egy kb. 5 kilométeres, frissítő sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapítványok nélkülözhetetlen munkáját, de lehetőség volt további adományok befizetésére is. A részvételi díjak összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését. 

Szegeden több mint kétszázötvenen választották vasárnapi programnak az 5 kilométeres sétát, ők több ezer lépést tettek meg saját egészségükért és beteg gyermekek gyógyításáért. A jótékonysági program során az 500 forintos jelképes részvételi díj befizetésével 150 000 forint gyűlt össze. Ezt az összeget az Amway megduplázta, így a Reménysugár a Dél-Alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány összesen 300 000 forintot fordíthat gyógyításra.

Az országos rendezvényen 12 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Gyöngyös, Mohács, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Tatabánya, Vác, Zalaegerszeg és Zirc vett részt. A sétát összesen 2500-an, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 3 000 000 forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára.