Quasimodo és Esmeralda a dómban énekelnek

Szegedi hírek | 2017. augusztus 8. 07:53
Szegedi Szabadtéri Játékok, Notredam-i toronyőr, musical, közönségtalálkozó
Pénteken mutatják be a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadának utolsó produkcióját. A Notre Dame-i toronyőr című musicalt péntektől összesen hat estén láthatják az érdeklődők. Szerdán a darab szereplői közönségtalálkozóra várják a szegedieket.

Regisztráni kell a programraA program ingyenes, de regisztrálni szükséges a marketing2@szegediszabadteri.hu címen.

Több különleges meglepetés is várja a szegedi szabadtéri idei utolsó közönségtalálkozójának résztvevőit. Ez alkalommal a helyszín sem mindennapi, hiszen a Reök-palota helyett most a szegedi dóm látogatóközpontja lesz a program helyszíne. A musical stábja a szuperprodukció titkairól rántja le a leplet: elmondják, mitől is olyan varázslatos ez a darab, és kiderül, mennyi munka van abban, hogy megszületett az előadás, és végre Magyarországon is láthatjuk a világot már meghódító musicalsikert.

A beszélgetés után az előadás szereplői énekelnek egy gyönyörű dalt a liturgikus térben, ami szép párhuzamot von majd a színpadi történésekkel. Sőt, tíz, sorosolás útján kiválasztott, szerencsés résztvevő a stábbal együtt felmehet a harangtoronyba, hogy ott is meghallgassanak egy könnyfakasztó részletet a musicalből.

A Notre Dame-i toronyőr nézőit és az érdeklődőket augusztus 9-én, szerdán 16 órakor várják a Dómba. Belépés a Katedrális étterem felől.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!