Bartók tér: Megkezdődött a buszmegálló felújítása

Szegedi hírek | 2017. június 19. 07:42
Bartók Béla tér, buszmegálló, felújítás
Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!
Vasárnap megkezdődött a Bartók Béla téren a buszmegálló felújítása. Egy hónapig megváltozik az erre közlekedő buszok és trolik útvonala. A parkolásnál is figyelni kell!

Parkoljunk figyelmesen!A változások érintik a parkolást is, ugyanis a környék bizonyos szakaszain tilos lesz személyautóval megállni. A változásokról a helyszínen tájékoztató táblák adnak felvilágosítást a közlekedőknek.

Június 18-án, vasárnap az útburkolat felbontásával megkezdődött a Bartók tér 9-10. szám előtt található buszmegálló felújítása, erre
azért van szükség, mert az itt található útszakasz megsüllyedt, megtöredezett.

Az érintett útszakasz várhatóan egy hónapig lesz lezárva, ezért az erre járó trolik és autóbuszok módosított útvonalon közlekednek.

A DAKK Zrt. járművei közül a 60Y-os, 67-es, 70-es, 71-es, 72-es, 72A-s, 74-os, 76-os és 76Y-os járatok a Belvárosi híd irányába az Attila utca, a Bartók tér nyugati oldala, Bartók tér északi oldala, Attila utca útvonalon közlekednek. A Mars tér irányában nem változik a buszok útvonala.

A trolik közlekedési útvonala Újszeged irányban a következő módon változik: Attila utca, balra Bartók tér, jobbra Mikszáth Kálmán utca, jobbra Bartók tér.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!