Fogyasztói díjazták az EDF Démász teljesítményét

Szegedi hírek | 2016. április 27. 20:20
edf demász, fogyasztói díj
Hat év alatt az ötödik díjat hozták el a fogyasztók kegyeiért folyó versenyben az EDF Démász hálózatának munkatársai. Az elismerést jelképező vázát és oklevelet szerdán a sajtó jelenlétében helyezték el az áramszolgáltató épületében.

Az EDF Démász Hálózati Elosztó Kft. most ötödik alkalommal nyerte el az Energiafogyasztók díját a Magyar Energiafogyasztók Szövetségének kuratóriumától. Tóth József, ügyvezető igazgató elmondta, az elismerést ezelőtt hat évvel alapították, azóta egy év kivételével minden alkalommal a szegedi cég nyerte el az elismerést a fogyasztók véleménye alapján. Így az idén is a szegedi székhelyű társaság a leginkább fogyasztóbarát elosztó.
A díj odaítélését minden évben megelőzi a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által lefolytatott Felhasználói Elégedettség Vizsgálat, amelynek keretében az ügyfelek – mind a lakossági, mind a nem-lakossági szegmensben – véleményt mondhatnak az elosztók tevékenységéről.

A díj azt is jelzi, hogy a Dél-Magyarországon működő villamos energia elosztó minőségi, hatékony és ügyfélbarát működését a nemzetközi és a hazai energiaipar egyre nagyobb kihívásai sem tudták megrendíteni. Komoly feladatot jelent a társaság számára az elosztói tevékenységre specializálódott szakképzett szerelői utánpótlás folyamatos biztosítása, amelynek érdekében az EDF Démász társaságcsoport saját duális oktatást indított és a Jedlik Ányos Képzési programja keretében minden évben 8-10 ifjú villanyszerelőt képez.

Az immár ötödik alkalommal elnyert díjat a szerdai sajtótájékoztatón ünnepélyes keretek között Tóth József és Antonio Rosacci, a kft. ügyvezető igazgatói helyezték el egy vitrinben a többi elismerés mellé a társaság Kossuth Lajos sugárúti épületében.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!